BIST9.797,00%0,77
USD32.5036%-0.20
EURO34,9627%0.31
ALTIN2.430,11%0.29
Medya

Dijital platformda yayınlanacağı konuşulan EDHO ile ilgili bomba gelişme

Sürpriz bir finalle ekranlara veda eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) hakkında ortaya atılan dijital platformda yayınlanacağı iddiası sonrası dizi ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Abone OlGoogle News
12 Ocak 2022 22:10

ATV'nin bir dönem çok izlenen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO), yedinci sezonuyla dönmesi beklenirken ani bir final kararı alınmış ve ekranlara veda etmişti. Fenomen dizinin beklenmedik şekilde ekranlara veda etmesi izleyicilerde büyük üzüntüye neden olmuştu.

EDHO ile ilgili yeni gelişme

Geçtiğimiz günlerde ise dizinin akıbetiyle ilgili yeni bir gelişme yaşanmıştı. Fenomen dizinin dijital bir platformda farklı bir isimle yayınlanacağı söylenmişti.

ATV’den flaş hamle

Yapımın farklı bir platformda yayınlanacağı haberlerinin ardından ATV'den flaş bir hamle geldi. Kanalın, yapımcı şirket BVB Film Yapım Prodüksiyon A.Ş. ve senarist Bahadır Özdener'e 165 milyon TL'lik dava açacağı iddia edildi.

“EDHO’nun bütün hakları ATV’de”

Konuya ilişkin edinilen bilgiye göre; "EDHO dizisinin bütün haklarının ATV'de olduğu, başka bir kanalın veya yapımcının bu diziyi veya bir benzerini her ne isim ve şekilde olursa olsun yapmasının ve yayınlanmasının mümkün olmadığı" öğrenildi.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar