BIST9.079,97%3,10
USD32.366%0.07
EURO34,9457%-0.20
ALTIN2.325,87%0.24
Medya

Star Haber'den TRT’ye üst düzey transfer!

TRT’de, yönetim değişikliğinin ardından gelen atama kararlarına bugün bir yenisi daha eklendi. Star Haber’de görev alan Tamer Oskay, TRT’yle anlaştı. İşte detaylar...

Abone OlGoogle News
12 Ocak 2022 21:52

TRT Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Prof. Dr. Ahmet Albayrak, Genel Müdürlüğe de Prof. Dr. Mehmet Zahid Sobacı’nın getirilmesiyle birlikte başlayan yenilenme süreci devam ediyor.

Kurumdaki atama kararlarına bugün bir yenisi daha eklendi. MedyaRadar’ın haberine göre Star Haber Merkezinde muhabir olarak görev yapan Tamer Oskay, TRT İstanbul Haber Müdürü olarak atandı.

‘‘YUVAM’ DEDİĞİM YERDEN AYRILIYORUM…’

Sosyal medya hesabından veda paylaşımında bulunan Tamer Oskay, “Bugün benim için çok zor bir gün. 10 yıl önce kapısından girdiğim, çok güzel insanlarla çalıştığım, çok güzel işlere imza attığım Doğun Yayın Grubu’na, Star Haber’e veda günüm. Bazen hayat yeni maceralara atılmak için fırsatlar sunar. Çok zor olsa da yuvanızı bırakmak zorunda kalırsınız. Ben de tam olarak bunu yaşıyorum. Yeni bir maceraya yelken atmak için ‘yuvam’ dediğim yerden ayrılıyorum. Başta Yönetim Kurulu Başkanımız Nermin Yurteri’ye, Genel Yayın Yönetmenim Nazlı Çelik’e, tüm değerli yöneticilerime ve sevgili çalışma arkadaşlarıma her şey için çok teşekkür ederim. Sağlıcakla kalın…” ifadelerini not düştü.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar