BIST9.693,46%1,77
USD32.5355%0.02
EURO34,7190%0.09
ALTIN2.499,53%0.61
Gündem

Babacan'ın partisine büyük şok! Evini polis bastı, gözaltına alındı!

DEVA Partisi kurucularından eski asker ve güvenlik uzmanı Metin Gürcan gözaltına alındı. Gürcan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 'siyasi casusluk' nedeniyel evini polisin bastığını duyurdu.

Abone OlGoogle News
26 Kasım 2021 07:48

DEVA Partisi kurucusu ve eski asker Metin Gürcan, 'siyasi casusluk' suçlamasıyla gözaltına alındı. Sosyal medya hesabından gözaltına alındığını duyuran Metin Uca, "Siyasi casusluk suçlaması ile göz altına alınıyorum. Polisler evde… Arama yapıyorlar . Şok oldum. Desteğiniz istiyorum." paylaşımı yaptı.

Metin Gürcan, Emekli Tümgeneral Cihat Yaycı ile 16 Eylül'de yaşadığı polemikle gündeme gelmişti. Yaycı'nın "15 Temmuz'da, Yunanistan Türkiye'nin batısını Megola İdea çerçevesinde FETÖ'cülerle birlikte işgal edecekti." sözlerini eleştiren Gürcan, "Dinledikçe TSK adına kaygılanıyorum! Biz koskoca orduyu kimlere emanet etmişiz? Statü sahibi böyle kişilerden böylesine saçma yorumlar geldikçe, 15 Temmuz’un asıl nedenleri, nasıl olduğu ve sonuçlarına dair rasyonel akıl yürütme zorlaşıyor. Yazık!" diye yazmıştı.

Son paylaşımında 'Erdoğan diktatör değilse...' demişti

Metin Gürcan önceki gün Cumhurbaşkanı Danışmanı Oktay Saral'ın "Bilumum muhalefet; Hepinizin canı cehenneme..!" paylaşımına tepki göstererek şu paylaşımı yapmıştı:  "Bu kafa Venezuela, Türkmenistan, Kuzey Kore. kafası. Türkiye hala bir diktatörlük değilse, bu AKP genel başkanının diktatör olmak istememesinden değil; Türkiye'de her şeye rağmen muhalefetin hala çok güçlü ve çoğulcu olmasından, sivil toplumun demokrasi bilincinin gücündendir." şeklinde ifade etmişti...

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar