BIST9.079,97%3,10
USD32.3341%0.13
EURO35,1270%0.16
ALTIN2.303,67%1.15
Gündem

“Demirtaş suçsuzdur” diyen CHP’li vekillere büyük şok! Vatandaşlar ateş püskürdü

Ardahan'ın Çıldır ilçesinde birtakım ziyaretler gerçekleştiren CHP'li vekiller ile çiftçiler arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. 37 kişinin katledildiği 6-8 Ekim olaylarının azmettiricisi Selahattin Demirtaş için "Suçsuzdur" diyen CHP'li vekillere çiftçilerden tepki geldi.

Abone OlGoogle News
25 Kasım 2021 17:50

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim için meydanlara ineceğiz sözlerinin ardından CHP milletvekilleri de harekete geçti. 

Ardahan'ın Çıldır ilçesine giden CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçen ve Ankara Milletvekili Nihat Yeşil'in kahvehane ziyaretinde sarfettikleri "Demirtaş, mahkemelerde yargılanıp ceza almadığı için suçsuzdur." ifadeleri büyük tepki çekti.

37 kişinin katledildiği 6-8 Ekim olaylarının azmettiricisi olarak tutuklu bulunan HDP'li Selahattin Demirtaş'ın avukatlığına soyunan CHP'li vekillerle vatandaşlar arasında yaşanan gerginlik kameralara yansıdı.

CHP'li vekillere bir vatandaş, "CHP iktidar olmak istiyorsa HDP'den uzak duracak."sözleriyle tepki gösterdi. CHP'li iki vekil ise yaşanan gerginliğin ardından kahvehaneden ayrıldı.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar