BIST8.985,82%2,03
USD32.3312%0.12
EURO35,0386%-0.09
ALTIN2.282,65%0.22
Gündem

Erdoğan’ın gitmesi onlar için koronadan daha önemli: Saatlerce ana sayfalarında kaldı!

Türkiye’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı devirmek için gerçekleşen kur operasyonlarının sürdüğü gece Twiter’da her zaman korona uyarılarının olduğu Ana sayfa görselinde bu defa ‘’Türk Lirası’nın değer kaybı’’ görselleri ve analizleri yer aldı.

Abone OlGoogle News
24 Kasım 2021 16:53

AKİTTV.COM.TR / HABER MERKEZİ– Türkiye’ye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a karşı girişilen kur ve faiz saldırıları sürerken özellikle muhalif kesimin yuvalandığı Twiter’da büyük bir skandal yaşandı. 

Koronavirüs pandemisi ile birlikte Twiter’ın ana sayfa başlarında tutturulan ‘’Koronavirüs tedbirleri’’ operasyon için düğmeye basıldığı sıralarda Twiter tarafından değiştirilerek ‘’Türk Lirası’nın değer kaybı’’ görselleri ve analizleri paylaşıldı. 

 

‘’Sokağa’’ paylaşımlarının yapıldığı ve provokasyonun had safhada olduğu anlarda başa tuturulan görsel operasyonun uluslararası boyutunu da gözler önüne serdi. 

 

CNBC-E’NİN TÜRKİYE’DEKİ YAYIN GRUBU DOĞUŞ HOLDİNG 

Discovery Communications Türkiye'de Doğuş Yayın Grubu ile stratejik ortaklık kurmak üzere anlaşırken; Doğuş'a ait ulusal yayın yapan haber ve eğlence kanalı CNBC-e'yi de satın almaya karar verdi.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar