BIST9.433,60%-0,96
USD32.5964%0.21
EURO34,7911%0.30
ALTIN2.500,10%0.63
Gündem

Arabada camları açmadan telefonla konuşanlar dikkat! Dr. Teoman Karadağ kritik uyarı!

Dr. Teoman Karadağ, katıldığı bir programda hayat kurtaran bilgileri kamuoyu ile paylaştı. Karadağ'ın özellikle arabada telefonla konuşanlar için uyarısı gündeme oturdu.

Abone OlGoogle News
23 Kasım 2021 21:43

Dr. Teoman Karadağ, vücut enerjimizi nasıl koruyacağımıza dair önemli bilgiler verdi.

Ferda Yıldırım'ın Youtube kanalına katılan Dr. Teoman Karadağ, camların kapalı olduğu bir arabada telefonla konuşmanın vücuda çok büyük zarar verdiğini söyledi.

Karadağ yaptığı açıklamada, "Çay demir emilimini azalttığı için yemekten 2 saat sonra içebilirsiniz. Ama kahve öyle değil. Bizim titreşim bilgilerimizi korumamız lazım. Altın, gümüş ve bakır dışındaki metaller vücut enerjinizi düşürüyor. Yapmamız gerekenleri bilmemiz lazım. D3 vitamini bağışıklık sistemimizin en başındaki vitamindir. Bizim günlük olarak D3 almamız lazım. Meyve sabah 7 ile 11 arasında yenmeli. Fazla yememek lazım. Fruktoz çok alıyorsun. Öncelikle neleri yapmamamız gerektiğini öğrenmemiz lazım. Bu yüzden frekansınız yükselemeyebilir. Arabada cam kapalı ve açmama durumumuz varsa çalan telefonu sakın açmayın. Radyasyon alıyorsunuz" ifadelerini kullandı.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar