BIST9.645,02%-0,50
USD32.591%0.23
EURO34,7921%0.46
ALTIN2.414,20%-0.77
Gündem

MHP Genel Başkanı Bahçeli açıklamalarda bulundu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Yunan basınına verdiği demeçte Türkiye'nin Ortadoğu'da savaşta olduğu iddialarına sert tepki gösteren Bahçeli, "Irak'ın kuzeyinde 831 teröristin etkisiz hale getirilmesi, mağaraların imhası Kılıçdaroğlu'nu rahatsız mı etmiştir? Libya'da barış ve istikrarın müdafaasını yapmamız uykularını mı kaçırmıştır?" dedi.

Abone OlGoogle News
23 Kasım 2021 11:33

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları:

Milliyetçiliğin anlamı olan biz, sayısız benlerden oluştuğuna göre milletimizin sorunlarını dile getirmiş olacağız. Bu durumda insanın maruz kaldığı her sorun siyasetimizin ilgi alanına girmek durumundadır. MHP içinde milletin olmadığı hiçbir hedefi asla kabul etmeyecektir. Çalışmalarımızın esası ve özü bu düşüncelerden oluşuyor. 

Bizimle kim uğraşıyorsa hala sorumluluğumuza devam ediyoruz demektir. Saldırılar bizleri korkutamaz, yolumuzdan caydıramaz. Olsa olsa bizlere doğru yönde olduğumuza dair güç ve fikir verir. Hem kendimizi hem de aslımızı bilirsek Allah'ın izniyle başarı bizimdir, zafer bizimdir. 

Ne demiş Sezai KarakoçGeceye yenilmeyen her insana, ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır.

Öğretmen köklü nesillerin mimarıdır. Öğretmen bir şahıstan şahsiyet çıkaran, insana insanın inceliğini anlatan sanatkarlardır. Yarın Öğretmenler Günü'nü kutlayacağız. 

Öğretmen köklü nesillerin mimarıdır. Öğretmen bir şahıstan şahsiyet çıkaran, insana insanın inceliğini anlatan sanatkarlardır. Yarın Öğretmenler Günü'nü kutlayacağız. Öğretmenler eğitim sisteminin en temel öğesidir. Toplumdaki huzurun sağlanmasında milli kültür ve değerlerinin genç kuşaklara aktarılmasında öğretmenlerimiz baş roldür. Geleceğimizden tasarruf edemeyeceğimizden göre hiçbir şeyi öğretmenlerimizden sakınamayız. Öğretmen atamaları için sorunları çözmeliyizdir. 

Zillet İttifakı'na tepki

Türkiye'ye karşı nerede bir cephe açılmışsa tüm muhalefet partileri içindedir. Bu utanç verici durum ülkemizin en büyük yarasıdır. Kılıçdaroğlu bir yunan gazetesine demeç verip çuvallamıştır.

iktidara geldiğimizde Ortadoğu Barış ve İşbirliği Teşkilatını kuracağız neden savaşıyoruz diyor. Türk askerine hayır, terör örgütlerinden destek veren bir partinin savaştan bahsetmesi ne demektir. Terörle mücadelemiz Kılıçdaroğlu'nu rahatsız mı etmiştir?

Kılıçdaroğlu'na sert tepki

Türkiye'ye karşı nerede bir cephe açılmışsa tüm muhalefet partileri içindedir. Bu utanç verici durum ülkemizin en büyük yarasıdır. Kılıçdaroğlu bir yunan gazetesine demeç verip çuvallamıştır.

Türk askerine hayır diyen, buna karşılık terör örgütlerine evet diyen sayın Kılıçdaroğlu, Yunanistan gazetesine niye savaşıyoruz derken ne demek istemektedir.

PKK ile HDP'nin kanlı madalyonun iki yüzü olduğunu yalnızca siz mi fark edemediniz.

Siyasette 50+1 tartışması

İP Başkanı yüzde 50+1'in şahsıma sorulasını istemiş. Bu konuyu daha fazla sürdürüp sağa sola çekiştirmesinler. Tek turda yüzde 40'la seçilmeyi öngören ülke örneği dünya üzerinde yoktur. Salt çoğunluk temel kaidedir. Bunu tartışmaya açmak yönetim sistemine şüpheyi körükler. Bu masum bir talep değildir. Türkiye'nin çıkarına olmayacaktır.

Yüzde 40 oranını dillendirmek başkalarının değirmenine su taşımaktır. Bunu uluorta konuşanlar da iyi niyetli sayılamayacaktır.

Merkez Bankası'nın faiz indirimi

Siyaseti ekoomiden, ekonomiyi siyasetten ayrı göremeyiz. Türkiye tarihi bir eşiktedir. Ya para baronlarının sözü geçecek ve içeriden dışarıya kaynak transferi yoğunlaşacak. Ya da böyle gelse de böyle gitmeyecektir.

Küresel enflasyon hızlı tırmanış halindedir. Talep ve arz yönlü enflasyon vardır. Enflasyonu mal piyasasındaki aksakların ortaya çıkardığı bir sorun olarak tanımlamak doğru olur. Türkiye bir karar verip, bunu uygulamak durumu ile karşı karşıyadır.

Enflasyonla mücadeleyi yalnızca faize bağlamak yanlıştır. Faiz üretim sistemine büyük hasar vermektedir. Bize göre hükümetin izlediği ekonomi politikası doğrudur.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar