BIST9.079,97%3,10
USD32.3657%0.07
EURO34,9548%-0.18
ALTIN2.324,62%0.18
Gündem

Kazayla görüntü yönetmenini öldürmüştü... Olay açıklama geldi!

Dünya Alec Baldwin'in kurusıkı sandığı tabancayla film setinde görüntü yönetmenini öldürdüğü olayı konuşuyor. Baldwin'den trajik kaza sonrası ilk açıklama geldi... Ünlü oyuncu "Yaşadığım şoku ve üzüntüyü anlatacak kelime bulamıyorum" dedi.

Abone OlGoogle News
23 Ekim 2021 16:34

Dünya bu skandalla çalkalanıyor. Hem yapımcısı olduğu hem de önemli rollerinden birini üstlendiği Rust adlı filmin setinde, kazayla görüntü yönetmeninin ölümüne, yönetmenin de yaralanmasına neden olan Alec Baldwin, ilk kez konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Oyuncu, eşi Hilaria Baldwin ile birlikte kurduğu Hilaria Alec Baldwin Vakfı'nın (Hilaria Alec Baldwin Foundation) resmi Twitter hesabından konuyla ilgili bir mesaj paylaştı.

Baldwin, mesajında, hayatını kaybeden görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i "bir eş, bir anne ve büyük hayranlık duyduğumuz çalışma arkadaşımız" diyerek tanımladı.Baldwin mesajına şöyle devam etti:

"Bir eş, bir anne ve büyük hayranlık duyduğumuz çalışma arkadaşımız Halyna Hutchins'in hayatını kaybettiği trajik kazaya dair yaşadığım şoku ve üzüntümü anlatacak kelime bulamıyorum."

Baldwin, kazayla ilgili tüm ayrıntıların ortaya çıkarılması için polisle işbirliği içinde olduğunu da vurguladı. 

 

Kocasıyla da temas halinde

Hutchins'in kocasıyla temas halinde olduğunu belirten Baldwin, "Ona ve ailesine desteğini sunuyorum" diye yazdı. Ünlü oyuncu kocası, oğlu ve Halyna Hutchins'i seven herkes için büyük üzüntü duyduğunu da mesajında belirtti.

Mahkemeden flaş karar

Alec Baldwin serbest bırakılırken, mahkemeden 'silahların güvenli olduğuna' dair karar çıktı. Alec Baldwin olayına ilişkin dünya basınının servis ettiği son gelişmelere göre, mahkeme kayıtları açıklandı. Serbest bırakılan Alec Baldwin'in seti kana buladığı silah için mahkemeden 'güvenli' olduğuna dair karar çıktığı öğrenildi.

Kaza nasıl meydana geldi?

Bu arada kazanın nasıl meydana geldiği konusunda da polise verilen ifadeler kaynak alınarak çeşitli iddialar ortaya atılıyor. 

ABD'de gazete manşetlerine yansıyan bu iddialara göre Alec Baldwin, bir sahnenin provası için kendisine verilen silahın dolu olduğunu bilmiyordu. 

İşte o prova sırasında Baldwin, silahı ateşledi ve Halyna Hutchins'i göğsünden vurdu. 

Onun tam arkasında duran yönetmen Joel Souza da omuzundan yaralandı.

Yine basının iddiasına göre, yardımcı yönetmen silahı Alec Baldwin'e verirken silahın dolu olmadığını ve güvenliğin sağlandığını belirtti. Fakat yanıldığı daha sonra yaşanan trajik olayla ortaya çıktı. Silahın ne tür bir mühimmatla dolu olduğu net olarak bilinmiyor.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar