BIST9.088,78%0,10
USD32.377%0.10
EURO34,9936%-0.07
ALTIN2.326,05%0.24
Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ‘Osman Kavala’ açıklaması

ABD dahil 10 ülkenin Osman Kavala çağrısının yankıları devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dışişleri Bakanı'na talimat verdiğini, büyükelçilerin Türkiye'yi anlamadıkları gün ülkeyi terk edeceklerini söyledi.

Abone OlGoogle News
23 Ekim 2021 16:16

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Eskişehir Millet Bahçesi, İl Halk Kütüphanesi ve Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni”nde konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları;

Türkiye kendi firmalarının yanında küresel firmalarında üretim üssü olma yolunda ilerliyor. Sermayenin rengi, ırkı olmaz. Yatırım demek, üretim demek, ihracat demek istihdam demek. Bu formül Türkiye'nin kurtuluş reçetesidir. Kurulan her yeni fabrikayla ülkemiz hedeflerine bir adım daha yaklaşmaktadır.

Geçtiğimiz 19 yılda sağlıktan ulaşıma her adımı kapsayan yatırımlar sayesinde ülkemiz bu güce ulaşmıştır. Bugün de burada bakanlıklarımızın belediyelerimizin yatırım değeri 3 milyar lirayı geçen yatırımların açılışını yapıyoruz.

Sağlıkta 112 acil merkezini açıyoruz. 1250 yataklı ve 1500 yataklı iki ayrı yurdun açılışını yapıyoruz. Tarım ve ormanda ağaçlandırmadan, sel kapanlarına kadar pek çok hizmetin açılışını da yine bugün yapıyoruz. Kurumlarımızın hizmet binalarını, organize sanayi bölgelerini, kalkınma ajansımızın desteklediği projeleri de resmi olarak hizmete açıyoruz. Tüm bu yatırımların hayırlı olmasını diliyorum. Bu yatırımları şehrimize kazandıran bakanlıklarımızı, belediyelerimizi, mühendisleri ve işçileri tebrik ediyorum.

BÜYÜK VE GÜÇLÜ TÜRKİYE HEDEFİNİN EŞİĞİNDEYİZ

Değerli kardeşlerim her şey gibi ülkeye hizmet etmek de nasip işidir. Allah bize bunu nasip etti.

Bunun için çok büyük bedeller ödedik. Yeri geldi üzerimize salınan terör örgütleriyle savaştı. Yeri geldi ekonomik tetikçilerle boğuştuk. Hamdolsun Allah'ın yardımı ve milletimizin desteğiyle üstesinden geldik.

Büyük ve güçlü Türkiye hedefinin eşiğindeyiz. Ülkemizin 2053 vizyonunu da yavaş yavaş oluşturuyoruz.

Terör örgütlerinden darbecilere kadar şer güçler harekete geçirildi.

YAŞADIĞIMIZ SIKINTILAR GEÇİCİDİR

19 yıldır nasıl bu ülkeye kimseye yem etmediysek bu defa da inşallah aynı şeyi yapacağız.

Ekonomide sıkıştırılmaya çalışıldığımız tablo asla Türkiye'nin gerçek yerini göstermiyor.

Küresel ekonomideki çalkantılar yeni değildir. Dünya ekonomisinde bozulma pek çok alanda aşırı fiyat yükselişlerine yol açtı. Bu fiyat artışlarından biz de etkilendik.

Yaşadığımız sıkıntılar geçicidir ama elde edeceğimiz kazançlar nesiller boyu devam edecektir.

Şu Eskişehir'de mevsut suyu içebiliyor musunuz? Bir büyükşehir belediyesinin işi vatandaşına tertemiz pırıl pırıl su içirmektir. Öyleyse dikkat edeceğiz, 2024'e iyi hazırlanacağız.

DEMİRTAŞ TEPKİSİ: YASİN BÖRÜ'YÜ ÖLDÜREN SELO DEĞİL MİYDİ?

Neymiş iktidar olurlarsa devletin uçaklarını satacaklarmış. Sizin zaten işiniz gücünüz bu. Siz bu devletin neyi var neyi yok nasıl elimizden satarız onunla uğraşıyorsunuz. Biz ise almaya devam edeceğiz.

Kardeşlerim, bunlar bizi engellemek için terör örgütleriyle de yürürler. Bunlar terörist Selo ile beraber olurlar. Bunlar da ar yok. Yasin Börü'yü öldüren Selo değil miydi? Şimdi kalktılar onu içeriden çıkarmanın derdindeler. Yargı ne derse o, çıkaramayacaksınız.

Eşi televizyona çıkmış çocuklarımla beraber masumane oturuyorum. Yasin Börü'nün geride bıraktığı ailesi ne? Onlar masum değil mi? Sen anasın da o ana değil mi?

ALİMAT VERDİM, İSTENMEYEN ADAM İLAN EDİLECEKLER

Bir taraftan da Kavala, Kavala... Kavala dediğiniz Soros'un Türkiye şubesi.

Burası Türkiye, anlı şanlı Türkiye?

Gerekli talimatı Dışişleri Bakanımıza verdim,10 büyükelçinin bir an önce istenmeyen adam ilan edilmelerini halledeceksiniz dedim.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar