BIST9.079,97%3,10
USD32.3474%0.17
EURO35,0832%0.04
ALTIN2.308,33%1.35
Gündem

Solaklar ‘güzelleme’ yarışına girişti! Zülfü Livaneli’den Selahattin Demirtaş’a katıksız yalakalık

Solak kesimin son dönemde dozajını artırdığı, HDP’nin tutuklu eski Eş Başkanı Selahattin Demirtaş güzellemelerine eski CHP’li Zülfü Livaneli de katıldı. Demirtaş’ın “eserlerini(!)” öve öve bitiremeyen Livaneli, tutuklu teröristi kendince “edebiyatımızın usta kalemi” ilan etti.

Abone OlGoogle News
12 Ekim 2021 15:09

Bir dönem CHP’de siyaset yapan Zülfü Livaneli, Twitter hesabından terör soruşturmalarından cezaevinde bulunan HDP'nin eski Eş Başkanı Selahattin Demirtaş'la ilgili yaptığı paylaşımla sosyal medyada gündem oldu.

Livaneli’den terörist Demirtaş’a güzelleme

Eski CHP'li Zülfü Livaneli, Twitter hesabından tutuklu terörist Selahattin Demirtaş'ın 'Efsun' isimli imzalı romanını paylaştı. Livaneli'nin paylaşımı kısa sürede gündem olurken, tartışmanın da fitilini ateşledi.

 

Livaneli paylaşımında "Edebiyatımızın usta kalemlerinden Selahattin Demirtaş’ın son romanını zevkle okuyorum. Teşekkürlerimle. Zor koşullarda, uzun sürelerde verdiği, insancıllık ortak temalı, 4 eserini de okumanızı öneriyorum. Giderek gelişen bir dil ve derinleşen konular." ifadelerini kullandı.

Çok sayıda kullanıcı bebek katili Demirtaş'a methiyeler düzen Livaneli'ye eleştiri yağdırdı. O eleştirilerden bazıları:

 

 
 
 
 

“Bana kimse FETÖ dedirtemez”

Verdiği bir röportajda Deniz Baykal ve Bülent Ecevit'e yönelik sözleri yüzünden son günlerde eleştirilen Zülfü Livaneli, yine büyük bir skandala imza atmıştı. Livaneli, eli kanlı FETÖ'yü "Gülen Hareketi" diye tanımlayarak "Kimse bana FETÖ dedirtemez" demişti.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar