BIST9.714,54%0,72
USD32.5192%-0.11
EURO34,7957%-0.19
ALTIN2.420,74%-0.39
Gündem

CHP'li başkandan rezillik üstüne rezillik! Bu kafadakiler Kurtuluş Savaşı'nın nasıl kazanıldığını bile bilmez!

Amasya’nın Merzifon ilçesinde bulunan Kız İmam Hatip Lisesi’nde İstiklal Marşı’nı tesettürlü bir öğretmenin okutmasını CHP'li Merzifon ilçe başkanı Hasan Koparan hazmedemedi.

Abone OlGoogle News
14 Eylül 2021 16:40

Balıkesir'de sözde "çağdaşlık" adına çarşaflı kadını zincire bağlayan zihniyet bu sefer de farklı şekilde Amasya'da hortladı. Amasya’nın Merzifon ilçesinde bulunan Kız İmam Hatip Lisesi’nde İstiklal Marşı’nı tesettürlü bir öğretmen okuttu. CHP'li ilçe başkanı hazmedemedi.

"ULUSUN KORKMA"

Merzifon ilçesindeki Şehit Ahmet Özsoy Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi dün 413 İmam-Hatip öğrencisiyle birlikte dün İstiklal Marşı okuyarak yeni haftaya başladı. Kurtuluş Savaşı sırasında İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy tarafından, "Ulusun korkma!" hitabetiyle yazılan İstiklal Marşı'nı çarşaf giymiş tesettürlü bir öğretmen okuttu.

TESETTÜRLÜ ÖĞRETMENİ HAZMEDEMEDİ

CHP'li Merzifon İlçe Başkanı Hasan Koparan İstiklal Marşı okutan tesettürlü öğretmenin görevden alınması için savcıları göreve davet ederek büyük bir skandala imza attı.

Hasan Koparan “Kara çarşaflı bir kadın öğretmenin öğrencilerin karşısına kara çarşafla çıkıp İstiklal Marşı okutması kabul edilir bir durum değildir. Yaşanan bu olay karşısında mülki amirleri, okul müdürünü, milli eğitim müdürü ve cumhuriyet savcılarını göreve çağırıyoruz. Son derece bilinçli bu tür eylemlerin demokratik, laik, sosyal ve hukuk devleti olan cumhuriyetimizin temel ilkelerine yönelik bir yok etme, ortadan kaldırma eylemi olarak algılamaktayız.” sözleri tepki çekti.

KURTULUŞ SAVAŞININ KİMLERLE KAZANILDIĞINI UNUTTULAR

Balıkesir Edremit'in düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıl dönümünde gerçekleştirilen gösteride zincire bağlanmış çarşaflı kadın üzerinden çağdaşlık ve özgürlük adı altında İslami değerleri hiçe sayan bu zihniyet Kurtuluş Savaşı'nın kimlerle verildiği unutmuştu! 

İlçe başkanı, Merzifon'da İstiklal Marşı okutan tesettürlü öğretmene de sosyal medyada ağza alınmayacak cümleler sarf etti. Başkan, tesettürlü öğretmen üzerinden Taliban göndermesi yaptı.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar