BIST9.079,97%3,10
USD32.3319%0.12
EURO35,0629%-0.03
ALTIN2.308,32%1.35
Gündem

Bomba rapor ortaya çıktı! Teröristbaşı Fetullah Gülen’in mezar yeri hazırlandı

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’den umudu kesen örgüt üyelerinin teröristbaşının mezar yerini hazırladığı ortaya çıktı.

Abone OlGoogle News
09 Eylül 2021 20:37

FETÖ’nün Alman istihbaratıyla işbirliğinden, örgüt içi cinayetlere, hastalığı ilerleyen teröristbaşı Fetullah Gülen için hazırlanan mezar yerine kadar, örgütte olan biten her şey bir raporda tek tek sıralandı.

Demans yani bunama hastalığı iyice ilerleyen elebaşı Fetullah Gülen artık kimseyle görüşmüyor. Bunama hastası elebaşı Fethullah Gülen karar alamaz hale geldi.

Mustafa Özcan liderlik için harekete geçti

Gülen’in yerine geçmesi beklenen FETÖ’nün üst düzey yöneticisi Mustafa Özcan bu boşluğu değerlendirip harekete geçti. Elebaşı Gülen’in veliahtı olarak görülen Mehmet Ali Şengül’e örgütün başına geçmek istediğini söyledi. Ret yanıtı gelince de Şengül’ü hedefine aldı.

Örgütün iki ismi liderlik savaşına girdi

FETÖ'nün sorumlularından Mehmet Ali Şengül, Fetullah Gülen 1966 yılında örgütü kurduğunda yakınındaki 14 kişiden biriydi... Şengül 15 Temmuz hain darbe girişimi öncesi yurt dışına firar etmişti. Almanya’da yaşayan Mehmet Ali Şengül Temmuz ayında koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede öldü. İstihbarat raporunda Şengül’ün ölümüyle ilgili çok çarpıcı tespitlere yer verildi.

Şengül’ün fişini Özcan çekti

Rapora göre Mustafa Özcan, kendisine rakip gördüğü Mehmet Ali Şengül’ü ortadan kaldırmak için Alman istihbaratıyla işbirliği yaptı. Mustafa Özcan hastanedeki doktorlara Şengül’e ağır ilaçlar verilmesi için yüklü miktarda para ödedi. 11 Temmuz 2021 tarihinde ise rüşvet verdiği doktorlara “artık fişini çekebilirsiniz zamanı geldi” mesajını iletti. Mesajdan hemen sonra Şengül öldü.

Gülen’den umudu kesen yöneticiler elebaşına mezar hazırladı

İstihbarat raporunda elebaşı Fetullah Gülen’den artık iyice umudu kesen örgüt yöneticilerinin mezar yerini de hazırladığı bilgisine yer verildi. Örgüt sorumluları 2015 yılında Pensilvanya'da bir arazi satın aldı, bu FETÖ'nün çiftliğine 5 kilometre uzaklıkta.

Teröristbaşı Gülen’e iki selvi ağacı arasında mezar

Örgüt araziyi mezarlığa dönüştürdü. Adına ‘gurbet mezarlığı’ denildi. ABD’de ölen örgüt üyeleri buraya gömülüyor. Elebaşı Fetullah Gülen için de bu arazide bir mezar yeri hazırlandı. Raporda terörist başı gülen için hazırlanan mezar yeri iki selvi ağacının arasında yer alıyor.

(Kaynak: tv100)

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar