BIST9.716,77%-0,05
USD32.5599%0.07
EURO34,9497%-0.07
ALTIN2.437,57%0.06
Gündem

Ciğerlerimiz yanarken BirGün’den alçak provokasyon

Türkiye dört bir yanda çıkan orman yangınlarıyla mücadele ederken solak medya tetikçilerinden BirGün, alçakça bir provokasyona imza attı. Orman yangınlarında terör ihtimali tartışılırken tetikçi BirGün, Tarım ve Orman Bakanlığı'nı hedef alan algı operasyonuna girişti.

Abone OlGoogle News
29 Temmuz 2021 16:51

Türkiye dört bir yandan gelen yangın haberleriyle sarsılırken provokatörler yine iş başında. Yangınlarda terör saldırısı ihmali değerlendirilirken BirGün gazetesi canla başla mücadele eden Tarım ve Orman Bakanlığı'nı hedef aldı.

Karayılan’ın talimatı

Birçok şehirde ve ilçede başlayan yangınlarla ilgili terör saldırısı ihtimali değerlendirilirken BirGün gazetesi, yangınlara tüm imkanlarıyla müdahale eden Tarım ve Orman Bakanlığı'nı hedef aldı. Ormanları PKK'nın yaktığı ihtimali üzerinde durulurken akıllara Murat Karayılan'ın geçen yıl örgüte 'Silahları çakmak ve kibrittir' sözleriyle talimat vermesi geldi. Antalya'da Akseki ilçesinde başlayıp rüzgarın etkisiyle büyüyerek Manavgat ilçesine sıçrayan orman yangınına müdahale edilirken Akdeniz bölgesinde Adana Kadirli, Kozan, Karaisalı, Osmaniye, Mersin Gülnar, Marmaris, Datça, Kocaeli, Bodrum, Didim ve Kütahya'da da yangın çıktı.

 

BirGün, terörü aklamaya mı çalışıyor?

Yangınları söndürmek ve vatandaşın mağduriyetini gidermek için tüm imkanlar seferber edilirken provokatörler yine klavye başına geçti. Özellikle sosyal medyada terör saldırısı ihtimali konuşulurken BirGün Gazetesi, CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül'ün Tarım Bakanlığı'nın yangınlar için yeterince uçak kullanmadığı ile ilgili sözlerini haber yaparak algı operasyonuna girişti.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar