BIST9.079,97%3,10
USD32.3657%0.07
EURO34,9548%-0.18
ALTIN2.324,62%0.18
Gündem

Emin Çölaşan tatilciler koronavirüsü yaydı yazıp tatile çıktı

Sözcü yazarı Emin Çölaşan, tatil için gelen turistlerin covid vakalarını yaydığını öne sürdü. Çölaşan yazının finalinde ise tatile çıktığını duyurdu.

Abone OlGoogle News
21 Temmuz 2021 15:18

Emin Çölaşan, Türkiye'nin koronavirüs tedbirlerini kaldırıp sınırlarını turistlere açarak hata yaptığını iddia etti. Rusya üzerinden Türkiye'ye gelen aşısız turistlerin delta versiyonunu yaydığını öne süren Emin Çölaşan, "Dünyanın hiçbir ülkesinde böyle gaddarca, sorumsuzca bir açılım yapılmadı. Turist kabul eden her ülke sınır kapılarında ciddi önlemler aldı. Bizde ise tam tersi gelen buyur ediliyor" dedi.

Sağlık Bakanı'nın önlemler konusunda geç kaldığını belirten Emin Çölaşan, "Antalya hastalerinde yoğum bakımların Rus ve Ukraynalı korona hastalarıyla dolu' olduğunu öne sürdü.

Emin Çölaşan'ın yazısında şaşırtıcı olan ise tatilcileri koronavirüsü yaymakla suçlayıp tatile çıkması oldu. Çölaşan şöyle yazdı:

-Yoğun sıcak, tatsız ve keyifsiz bir ortamdayız. Yazmaya bir kaç gün ara vereyim diyorum. Önemli bir gelişme olursa yine yazarım ama belli durumlarda birazcık frene basmak gerekiyor. Bayram sonunda görüşme dileğiyle.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar