BIST9.722,09%0,80
USD32.5723%0.02
EURO34,9031%0.14
ALTIN2.425,34%0.09
Gündem

Sağlık personelleri gece gündüz bunlar için çalışıyor: Fahrettin Koca’ya linç yağmuru!

Twitter halkının Twitter'i ‘yargı tokmağı’ olarak görmesi son hızıyla devam ediyor. Şimdi de aşılamadan önceki vaka sayıları ile aşılamanın şu anki aşamasında olan vaka sayılarını kıyaslayarak, sosyal medyada Fahrettin Koca’yı linç yağmuruna tutuyorlar.

Abone OlGoogle News
21 Temmuz 2021 11:58

AKİT TV HABER MERKEZİ Aşılamanın son hızda devam edip, ülke adına daha sağlıklı günlere imza atmak isteyen Fahrettin Koca, sosyal medyada kendini ‘yetkili merci’ olarak görüp, söylediklerinin kale alındığını düşünen bir grup ‘aşı karşıtları’ tarafından bir hayli linçlenip, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın istifasını #ZorlamaFahrettinKoca hashtag’iyle istediler.

Aşılama başlamadan önce vakaların daha az olup, aşılama olduktan sonra vakaların hızla çoğaldığını yani ‘aşının hiçbir işe yaramadığını’ savunan bazı kişiler, İstanbul’un yüzde 45’inin tatili şehir dışında geçirip, maske önlemlerine dikkat etmediğini kesinlikle göz önünde bulundurmadan sosyal medyada kendilerince yargı dağıtıyorlar.

Aşının hiçbir işe yaramadığını düşünen bu aşı karşıtları sosyal medyada ‘’İlk aşımı oldum sol kolumda uyuşma, kalbimde sıkışma başladı’’ gibi algı oluşturarak insanların aklını çelmeye devam ediyor.

 

Başı ağrıdığında hastaneye giden, olduğu ağrı kesici iğnelerin içinde ne olduğunu bilmeden olan ve buna karşı bir algı oluşturmayan malum grup, aşının içindeki maddeleri tek tek eleştirip algı yaşatması olayı tamamen netleştirip, bu algıcıların amacının ne olduğunu gözler önüne seriyor.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar