BIST9.079,97%3,10
USD32.3378%0.14
EURO35,1114%0.12
ALTIN2.308,77%1.37
Gündem

Kurtlar Vadisi 'iptal oldu' dendi ama... Sürpriz bir şekilde bir araya geldiler

Kurtlar Vadisi Kaos ile ilgili kötü haber gelirken eski oyuncuların bir araya gelmesi dizi hayranlarını heyecanlandırdı.

Abone OlGoogle News
15 Temmuz 2021 23:21

2007 – 2012 yılları arasında Necati Şaşmaz, Oktay Kaynarca ve Gürkan Uygun gibi başarılı oyuncuların rol aldığı Kurtlar Vadisi sık sık yeniden ekrana geleceği haberleriyle gündeme geliyor. Kurtlar Vadisi dizisinin oyuncuları da bu iddialarla yeniden hatırlanıyor. Oyuncuların ne yaptığı merak edilirken sosyal medyada zaman zaman ünlü isimlerden paylaşımlar da geliyor.

Son olarak Uyanış Büyük Selçuklu'da Hasan Sabbah karakteri ile büyük ilgi gören Gürkan Uygun, reyting rekortmeni projeden ayrıldı. Haliyle Kurtlar Vadisi'ne katılıp katılmayacağı merak konusu oldu. Fakat Uygun, konudan haberdar olmadığını söyledi.

Son olarak Kurtlar Vadisi'nin Deli Hikmet karakterini canlandıran Erdem Ergüney ile Memati karakterine hayat veren Gürkan Uygun bir ödül töreninde buluştu. İkilinin son hali sosyal medyada büyük beğeni topladı.

'Kurtlar Vadisi'nde 9 yıl boyunca canlandırdığı 'Memati Baş' karakteriyle tanınan Gürkan Uygun, dizinin yeniden başlayacağı yönündeki iddialar hakkında da konuştu. Ünlü oyuncu, "Bu söylentileri ben de sizler gibi duyuyorum ama bir bilgim yok" ifadelerini kullandı. Fakat Necati Şaşmaz ile ilgili dün çıkan haberlerde 'Kaos' isimli projeden vazgeçildiği öğrenildi.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar