BIST9.716,77%-0,05
USD32.5529%0.06
EURO34,9533%-0.06
ALTIN2.440,19%0.16
Gündem

Berat Albayrak’ın avukatından flaş açıklama

Hazine ve Maliye eski Bakanı Berat Albayrak'ın avukatı İsa Sinan Göktaş; sosyal paylaşım sitesi Twitter'da Anonymous adlı hesabın Berat Albayrak'ı hedef alan paylaşımlarının bütünüyle yalan, operasyon amaçlı ve iftiradan ibaret olduğunu açıkladı.

Abone OlGoogle News
12 Haziran 2021 00:03

Hazine ve Maliye eski Bakanı Berat Albayrak'ın avukatı İsa Sinan Göktaş; sosyal paylaşım sitesi Twitter'da Anonymous adlı hesabın Berat Albayrak'ı hedef alan paylaşımlarının bütünüyle yalan, operasyon amaçlı ve iftiradan ibaret olduğunu açıkladı.

"PAYLAŞILANLAR BÜTÜNÜYLE YALAN, OPERASYON AMAÇLI VE İFTİRADAN İBARET"

İsa Sinan Göktaş; sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki resmi hesabından açıklamada bulundu.

Göktaş, "Müvekkilimiz Sayın Berat Albayrak'ın yerli ve milli vizyonla kararlı şekilde uyguladığı politikaların; güçlü Türkiye yolculuğuna yaptığı büyük katkıları ve bu yolculuğu geri döndüremeyeceklerini gören odaklar, bunu hazmedemeyerek her gün asılsız iddialar dile getirmektedir" ifadelerini kullandı.

 

İsa Sinan Göktaş şunları söyledi:

"Bunun bir örneği olan ve bu yazılarda belirtilen iş ve işlemlerin tamamı düzmece ve masabaşı işlerdir. Ayrıca daha önce de aynı operasyon hesabı tarafından servis edilen benzer (sözde) belgeler Deutsche Bank tarafından da yalanlanmıştır."
"Paylaşılanlar bütünüyle yalan, operasyon amaçlı ve iftiradan ibarettir. Müvekkilimizin kişilik haklarına sistematik bir saldırı amacıyla yapılan bu paylaşımlar hakkında yasal yollara başvurulacaktır."

 
(Sabah)

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar