BIST9.772,87%0,52
USD32.5662%0.00
EURO34,9880%0.39
ALTIN2.431,50%0.34
Gündem

Hain senaryoyu devreye soktular! Başkan Erdoğan mesajı verdi...

Hürriyet Gazetesi Abdülkadir Selvi, Türkiye'nin karanlık bir ortama sokulmak istendiğini belirterek, Başkan Erdoğan'ın dünkü açıklamalarına yönelik çok çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Abone OlGoogle News
10 Haziran 2021 10:04

Abdülkadir Selvi, Türkiye’yi kriz ve kaos ortamına sürüklemek isteyenlerin kirli planlarına karşı Başkan Erdoğan'ın milleti pusula olarak göstermesinin önemli bir detay olduğunun altını çizdi.

İşte Abdülkadir Selvi'nin "Sisli ortamda Erdoğan'ın mesajları" başlıklı o yazısı: 

Son dönemde Türkiye yine bir kaos ortamına sokulmak isteniyor. Ortalığın sis ve pusla kaplanması hedefleniyor. Bunun 2 yıl sonra yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgisi olmadığı söylenemez. Bizde Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde her zaman sancılı bir süreç başlatılmak istenir. Darbelere, muhtıralara varan, kıran kırana bir mücadele sergilenir. Eski dönemin yeni oyuncuları bir kez daha kriz ve kaos senaryosunu devreye soktular.

Böylesine kritik süreçlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın verdiği mesajları dikkatle takip etmekte yarar var. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dün AK Parti grubunda yaptığı konuşma da onlardan biriydi.

PİYONLARA

Cumhurbaşkanı hitabeti güçlü bir lider. Konuşmalarının da bir fikir örgüsü var. Erdoğan, Kurtuluş Savaşı’nı yöneten, 15 Temmuz’da bombalanan Gazi Meclis vurgusu üzerinden bir misyon ortaya koydu.

“Milletimizin başını yere eğdirmedik. Bunu yaparken asla Türkiye’nin gündemini karanlık mahfillerde kurgulanan senaryolara teslim etmedik. Ülkemize ne şu veya bu dış gücün ne onların piyon olarak kullandığı örgütlerin ne de içeride bu kirli senaryoya gönüllü figüran yazılanların istikamet çizmesine izin verdik” dedi.

PUSULA

Türkiye’yi kriz ve kaos ortamına sürüklemek isteyenlerin kirli planlarını sahneye sürdükleri bir dönemde pusulanızın ne olduğu çok önemli. Erdoğan, o pusulanın adresini verdi.

“Yolumuzu karanlık mahfillerin kirli senaryolarına göre de belirlemedik. Bizim tek pusulamız aziz milletimizdir” diye konuştu.

KİRLİ SENARYOLAR

Cumhurbaşkanı Erdoğan, son dönemlerde AK Parti’nin yerleştirilmek istendiği kirli fotoğraf karesine işaret etti. “AK Parti’yi ısrarla kirli senaryoların içine yerleştirme gayretlerini kabul etmemiz mümkün değildir. Türkiye’de bu kadar tek parti faşizmiyle de, vesayet ve darbe heveslileriyle de, terör örgütleri ve organize suç şebekeleriyle de göğüs göğüse mücadele eden yegâne parti biziz. Yarın da bu mücadeleyi sürdürebilecek tertemiz sicile, yeterli donanıma, gereken azim ve kararlılığa sahip tek parti yine biziz” dedi.

DÖRT KOL

Son dönemlerdeki tartışmalara ışık tutması açısından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın AK Parti’yi hedef alan yapılara ilişkin değerlendirmesi önemliydi. Erdoğan hepsi birbirinden daha kirli olan yapılara işaret etti. PKK, FETÖ ve ASALA artığı örgütleri saydıktan sonra, “Şimdi bunlara bir de organize suç örgütleri mensuplarını eklediler” diye konuştu.

LAĞIM ÇUKURU

Kılıçdaroğlu, CHP Grubu’ndaki konuşmasının dört yerinde, “lağım” benzetmesi yapmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kılıçdaroğlu’na yönelik en sert tepkisi de “lağım” üzerinden geldi. Erdoğan, “CHP Genel Başkanı koltuğunda oturan zat çıkmış lağım çukuru diye ifade ettiği birtakım iddiaları Meclis kürsüsünden tekrarlıyor. Aynı kürsü PKK terör örgütünün güdümündeki partinin savunma zemini haline de dönüştürüldü. Aynı kürsü geçmişte FETÖ’nün kumpas projelerine de pervasızca alet edilmişti. Aynı kürsü nice yalanın, iftiranın, bühtanın, çarpıtmanın mecrası olarak da kullanıldı. Lağım çukuru diye ifade edilen iftiraların ve onları ortaya atan mahfillerin peşinden gitmek, ancak kendini oraya layık görenlerin işidir” dedi.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar