BIST9.530,47%-0,18
USD32.5347%0.20
EURO34,8875%0.67
ALTIN2.485,09%0.93
Gündem

'İt gibi öğreneceksiniz' deyip isyan etti: ''İğrenç buluyorum''

Masumlar Apartmanı dizisinde Safiye karakterini canlandıran Ezgi Mola'nın Neşe Nur Akkaya olayıyla ilgili isyanı sosyal medyada olay oldu.

Abone OlGoogle News
09 Haziran 2021 10:54

Oyuncu Ezgi Mola hakkında, Batman'ın Beşiri ilçesinde tabancayla intihar ederek hayatını kaybeden İpek Er'in, intihardan önce bıraktığı mektupta, kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu iddia ettiği Musa Orhan'la ilgili yaptığı paylaşım dava konusu olmuştu. 

Mola 20 Ağustos 2020'de sosyal medya hesabından "Tecavüzcü şerefsizi dışarı salan vicdanınızda boğulun. Artık yasa, dua, dilek, istek, rica, umut her şeyi elimizden aldınız ya!! Ne diyim! Yazıklar olsun! Yazıklar olsun!!! #MusaOrhanTutuklansin" tweetini atmıştı. 

Uzlaşma bürosuna gönderilen dosyayla ilgili Orhan’ın avukatı, ''Mola özür mesajı yayınlasın'' demişti ancak Mola reddetmişti.

Musa Orhan'ın avukatı Mehmet Erkan Akkuş, Ezgi Mola hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Başlatılan soruşturma kapsamında Mola hakkında, 'Sesli, yazılı veya görüntülü bir ileti ile hakaret' ve 'Hakaret' suçlarından 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası talep edildi. Duruşma yapılmaksızın dosya üzerinden görülen 'basit yargılama usulü' ile yapılacak.

Ezgi Mola bu kez de İstanbul Teknik Üniversitesi'nde (İTÜ) öğretim görevlisi olan Neşe Nur Akkaya, başörtülü olduğu için parkta otururken E.Ç. isimli erkeğin saldırısına uğramasıyla ilgili yaptığı paylaşımla gündeme geldi.

Aldığı yumruk darbelerinden sonra bayılan Akkaya, darp raporu alarak saldırgandan şikayetçi oldu.

Kısa sürede gündeme oturan ve Twitter'da "NeseNurAkkayaYalnızDeğildir" etiketiyle gündem olan Neşe Nur Akkaya'ya destek veren oyuncu Ezgi Mola sosyal medyada olay oldu. 

Oyuncu, paylaşımında "İster türbanını takar ister kısa şortuyla gezer! Bu “terbiyesizliği” -içimden geçenleri siz anlarsınız artık- iğrenç buluyorum, iğrenç." ifadelerini kullandı.

"Sana ne kardeşim sana neee" diyen Mola "İstediğini giyecek, istediğini takacak ve sen saygı duymayı it gibi öğreneceksin! Yeter be!!!!" dedi.

Mola'nın paylaşımı kısa sürede 60 bin beğeni ve 5 bini aşkın retweet aldı. Hayranları Mola'nın tweetine 'Yürü be arkandayız' yorumunu yaptı.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar