BIST9.136,23%0,62
USD32.3882%0.14
EURO35,0374%0.06
ALTIN2.326,52%0.26
Gündem

Solcular konu Koç olunca üç maymunu oynadı! Sedat Peker'in videosundaki...

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in videolarından medet uman muhalefet kanadının ikiyüzlülüğü devam ediyor. Sedat Peker’in, SBK Holding’in sahibi firari Sezgin Baran Korkmaz’ın silindiğini iddia ettiği 45 milyon dolar alacağının Kıraça Holding’in patronu İnan Kıraç‘ın borcu olduğu iddia edilmişti. Solcular ise Koçların damadı olan İnanç Kıraç’ın ismini anmaktan ısrarla imtina ediyor.

Abone OlGoogle News
08 Haziran 2021 16:03

Yurt dışında bulunan ve hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker’in videosunda ismi geçen SBK Holding’in sahibi firari Sezgin Baran Korkmaz’a bir bakanın “tahsil etmemesini istediği 45 milyon dolar”ın borçlusunun İnan Kıraç olduğu ortaya çıktı.

Sedat Peker videoları üzerinden AK Parti’ye çamur sıçratmak isteyen sol medya, muhalefete zarar vermemek adına her türlü kurnazlığı yapıyor.

Korkut Eken’ler, Mehmet Ağar’lar üzerinden AK Parti’ye saldıran CHP’nin gazetesi Sözcü ise konu Koç’un damadı olunca adeta üç maymunu oynadı.

Söz konusu olayda Sezgin Baran Korkmaz’ı, bakanları, milletvekillerini ve hatta Cumhurbaşkanı’nın ismini çekinmeden kullanan CHP kafasının, Koçların damadı olan İnan Kıraç’ı görmezden gelmesi ve olayı gizlemeye çalışması dikkatlerden kaçmadı.

Yani borçlu İnan Kıraç olunca Sedat Peker, CHP ve muhalefet Koç’un damadını ağzını almayarak ikiyüzlülüğünü bir kez daha göstermiş oldu.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar