BIST9.079,97%3,10
USD32.3363%0.14
EURO35,1096%0.11
ALTIN2.303,81%1.15
Gündem

13 yaşındaki Sıla'ya defalarca tecavüz! Müge Anlı çileden çıktı

13 yaşında tecavüze uğrayan ve 25 yaşında amcasının oğlu tarafından alıkonan Sıla, 8 gün sonra bulundu. 25 yaşındaki kuzeni tarafından Mersin Yenişehir'den kaçırılan 13 yaşındaki Sıla'nın annesi Güler Uysal kızının bulunması sevincini Müge Anlı’ya sarılarak mutluluktan gözyaşı döktü. Dün Müge Anlı canlı yayınını ihbar kabul eden emniyet güçleri kuzen Sergen'i gözaltına aldı, Sıla ise kısa sürede bulundu. Bugün yayına bağlanan Sergen'in annesi ise sözleriyle Müge Anlı'yı çileden çıkarttı.

Abone OlGoogle News
04 Mart 2021 12:11

13 yaşındaki Sıla, tecavüze uğradı 25 yaşında kuzeni tarafından kaçırıldı. 8 gündür kayıp Sıla'yı Müge Anlı buldu. Küçük yaştan beri amcasının oğlu tarafından kaçırılıp cinsel istismara uğradığı iddia edilen kayıp kızla ilgili sıcak gelişme yaşandı. Müge Anlı, canlı yayında; "Çıkarın o kızı" dedi. İddiaların odağındaki amcaoğlu emniyeti harekete geçirdi ve gözaltına alındı. Dakikalar sonra küçük kız bulundu.

Mersin'de 24 Şubat günü kayıplara karışan ve bir daha haber alınamayan 13 yaşındaki Sıla’nın gözü yaşlı annesi Güler Uysal küçük kızının, amcasının oğlu Sergen Uysal tarafından sürekli kaçırılıp cinsel istismara uğratıldığını ve yine onun yanında olduğunu iddia etti.

SILA BULUNDU

İddiaların üzerine Müge Anlı, canlı yayınında, "Yaşı çok küçük. Çıkarın kızı ortaya" dedi. Müge Anlı'da anlatılanları ihbar kabul eden Mersin Emniyeti, harekete geçerek kamyon şoförü Sergen Uysal canlı yayında gözaltına aldı. Sergen Uysal'ın gözaltına alınmasının sadece dakikalar sonra ise 13 yaşındaki Sıla bulundu.

Dün yaşanan son dakika gelişmelerinin ardından bugün canlı yayınına bağlanan Sergen'in annesi sözleriyle Müge Anlı'yı çileden çıkarttı.

SENİN GİBİ ANNENİN BÖYLE ÇOCUĞU OLUR

Müge Anlı, "Hanımefendi, 25 yaşında kafasında saç kalmamış koca adam 13 yaşındaki bir kızla yazışamaz. Bir başın öne eğilsin, bir özür dile bu aileden, oğlum yaptı ben özür dilerim de " dedi. "Özür dilemeyeceğim" diyen Sergen'in annesine Müge Anlı ise, 'İyi o zaman senin gibi annenin böyle çocuğu olur derim ben de, alın yayından" diyerek tepki gösterdi.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar