BIST9.693,46%1,77
USD32.5355%0.02
EURO34,7190%0.09
ALTIN2.499,53%0.61
Gündem

Cihat Yaycı’nın uyarısı FETÖ’cüleri kudurttu! Hainler saldırıya geçti

Katıldığı bir televizyon programında FETÖ’nün iç yüzünü anlatan Emekli Tümamiral Doç. Dr. Cihat Yaycı, hainleri adeta kudurttu. Yaycı’nın sözleri ağırlarına giden FETÖ’cüler sosyal medyadan saldırıya geçti.

Abone OlGoogle News
22 Şubat 2021 16:22

FETÖMETRE'nin mucidi olarak bilinen emekli Tümamiral Doç. Dr. Cihat Yaycı, örgütün iç yüzünü konuk olduğu Cüneyt Özdemir'in programında anlattı. Haliyle FETÖ'cü hesaplar karşı saldırıya geçti.

Bahçeşehir Üniversitesi Denizcilik ve Global Stratejiler Merkezi Başkanı, emekli Tümamiral Doç. Dr. Cihat Yaycı, gazeteci Cüneyt Özdemir'in canlı yayın konuğu oldu.

Yaycı’dan casusluk uyarısı

FETÖ'nün Türkiye'deki faaliyetleri kapsamında "Ben bu örgütü sadece silahlı terör örgütü olarak değil, aynı zamanda casusluk örgütü olarak da tanımlıyorum" diyen Yaycı, örgütle ilgili casusluk uyarısı yapınca FETÖ'cü hesaplar anında kafayı kaldırdı. Söz konusu hesaplar ağız birliği yapmışçasına Yaycı'yı hedef aldı...

FETÖ'cü hesaplar saldırıya geçti

Bir sosyal medya hesabından ise Cihat Yaycı'ya yönelik "Gülen (Fethullah) 30 saniyelik video çekip 'Cihat Yaycı bana tabi idi. Ona Rıfkı kod adını vermiştim' dese o şişko balon pat diye söner" şeklinde bir paylaşım yapılması dikkat çekti.

Yurt dışındaki sosyal medya hesaplarından emekli Tümamiral Cihat Yaycı'yı hedef alan FETÖ'cü sosyal medya hesaplarından şu paylaşımlar yapıldı:

 
 
 

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar