BIST9.693,46%1,77
USD32.5355%0.02
EURO34,7190%0.09
ALTIN2.499,53%0.61
Gündem

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıklamalarda bulundu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Terörle Mücadele Şube Müdürleri Değerlendirme Çalıştayı'nda açıklamalarda bulundu

Abone OlGoogle News
27 Ocak 2021 12:05

Eskiden korkularımız vardı, bize korkular yaşattırıyorlardı. Ölüler, patlamalar, terör olayları ve bunların her birini yaşayan bir millet, bir ekonomi, bir devlet, Amerika ne der? Avrupa ne der? çerçevesi içerisinde hapsolmuştuk. 

19 yılda olan biteni tek bir cümle ile anlatayım.. Recep Tayyip Erdoğan resim fırçasını eline aldı, büyük resime o da elini koydu. Dünya artık bizi konuşuyor. Türkiye %6 büyüyecek diyen IMF'ye milyarlarca borcumuz vardı. Artık bir itibar sahibiyiz. 

Bir tarafta uluslararası sistemin terör örgütlerine bağlı olduğu , güney sınırında terör devletleri kurulmasına izin vermeyen. Özgürlüklerini ayakta tutan, stratejik adımlar atan bir Türkiye tablosu var. İşte Bu anlayış sayesinde 15 Temmuz ruhuyla, terör ile mücadele ettik. 

İstihbarat'ta ki arkadaşlarımız hatırlayacaktır. Bundan yıllar önce toplantıda söylediğim bir değerlendirme vardı:

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, bu ülkenin başında olduğu sürece, Türkiye büyümeye, gelişmeye, güçlü yarınlarına güvenen bir ülke olacaktır. Türkiye'yi çekemeyenler, tehditlerine devam edeceklerdir. Biz gelişmeye devam ettikçe, bu tehditler devam edecektir. Bizler bu tehditleri bertaraf edecek gücü, cesareti en üst seviyeye çıkartmaya devam edeceğiz.

Türkiye medeniyetini tüm dünyaya yayma kabiliyeti oldukça, Türkiye'yi terörle sınayacaklardır.

Bugün, Türkiye'de ki pkk sayısının 320'nin altına düştüğünü söylüyoruz. İnlerine 'Eren' sesleriyle bağıra bağıra giriyoruz. Arkasında Avrupa ve Amerika'nın olduğunu biliyoruz. Aileleri tehdit edip terör örgütlerine kaçırdıklarını hepimiz biliyoruz. Yine hepimiz biliyoruz ki Fransa'nın , Avrupa'nın çok akıllıları, onları eğitmeye çalıştıklarını biliyoruz. 

 

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar