BIST9.079,97%3,10
USD32.3378%0.14
EURO35,1114%0.12
ALTIN2.308,77%1.37
Gündem

MSB son dakika duyurdu: Büyük operasyon başladı! PKK'ya 'Kapan' darbesi

Son dakika haberi: Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanı ve Batman İl Jandarma Komutanının bizzat yönettiği operasyona,Jandarma Komando, Jandarma Özel Harekat, PÖH ve Güvenlik Korucu timlerinden oluşan 795 personel katılıyor

Abone OlGoogle News
16 Ocak 2020 14:05

Büyük operasyon başladı! PKK'ya 'Kapan' darbesi GALERİNİN DEVAMI <p>Son dakika haberi: Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanı ve Batman İl Jandarma Komutanının bizzat yönettiği operasyona,  Jandarma Komando, Jandarma Özel Harekat, PÖH ve Güvenlik Korucu timlerinden oluşan 795 personel katılıyor</p>

Son dakika haberi: Yurt içinde terörle mücadeleye yönelik olarak İçişleri Bakanlığınca geçtiğimiz hafta  başlatılan Kapan Operasyonları zorlu hava koşullarına rağmen tüm hızıyla devam ediyor. 

 

3 İLDE KAPAN OPERASYONU

Mardin’de “KAPAN-1 BAGOK” ile başlayan operasyonlar, Hatay‘da “KAPAN-2 AMANOSLAR*, Hakkari’de  “KAPAN-3 KAVAKLI* operasyonları ile devam ediyor. 

Kapan operasyonları kapsamında İçişleri Bakanlığınca Batman’da  Mava Barınma Alanında bulunduğu değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla; Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanı ve Batman İl Jandarma Komutanının bizzat operasyonu arazide sevk ve idare ettiği, KAPAN-4 Mava Operasyonu başlatıldı.
 
Operasyonda; Jandarma Komando, Jandarma Özel Harekat, PÖH ve Güvenlik Korucu timlerinden oluşan 795 personel [(52) operasyonel tim] görev alıyor.

 

Yedi Gündem Abone Ol

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar