BIST9.086,69%0,07
USD32.3743%0.09
EURO34,9940%-0.07
ALTIN2.325,79%0.23
Gündem

İttifak parçalanıyor… İnce’nin partisine İYİ Partili vekiller de katılacak

Muharrem İnce, parti kurma çalışmalarına son sürat devam ediyor. 70'e yakın kurucu üyeyle yoluna devam eden İnce'nin, ilkbahar aylarında partinin kuruluş dilekçesini İçişleri Bakanlığına sunması bekleniyor. Daha önce Cumhuriyet Halk Partisi'nden bazı vekillerin İnce'nin partisine katılacağı haberleri büyük yankı uyandırmıştı. İnce'nin partisine şimdi de İYİ Parti'den bazı milletvekillerinin katılacağı iddia edildi.

Abone OlGoogle News
22 Ocak 2021 10:09

Memleket Hareketi'ni başlatan Muharreem İnce, yeni partisini kurmak için geri sayıma başladı. Mart ayında partisinden istifa edeceği iddia edilen İnce, daha önce yaptığı açıklamada CHP'den çok sayıda milletvekilinin yanında yer alacağını ifade etmişti. CHP yönetimiyle ters düşen İnce'nin İyi Parti’den isimlerle de temasta olduğu da konuşuluyor.

İYİ Parti'den katılım talepleri var

Kulislerde konuşulan, İnce’nin İyi Parti’den istifa eden İsmail Ok ve İsmail Koncuk ile diyalog kanallarını açık tuttuğu belirtilirken, bu isimlerin dışında da birçok İyi Partili vekilin İnce'ye katılma talepleri oldu.

Parti logosu tamamlanmak üzere

Öte yandan, parti logosu büyük ölçüde hazır olan İnce’nin, genel merkez kurmak için de Çankaya’da bir bina seçtiği, kullanıma hazır hale getirildikten sonra çalışmaların buraya taşıyacağı belirtiliyor.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar