BIST9.703,59%1,88
USD32.5905%0.19
EURO34,8440%0.46
ALTIN2.492,15%0.31
Gündem

Erdoğan’ın Asiltürk ziyareti... ‘Ne küçümsemeye ne de abartmaya gerek var’

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın, Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Başkanı Oğuzhan Asiltürk’ü ziyaretine ilişkin, “Bir diyalog kurulmuş, bir adım atılmış, bir ziyarette bulunulmuş, bunu ne çok küçümsemeye ne de abartmaya gerek var” dedi.

Abone OlGoogle News
14 Ocak 2021 09:49

Karamollaoğlu, dün partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında gündemi değerlendirdi.

BİR NETİCE DOĞURMAZ

Karamollaoğlu, bir gazetecinin “Saadet Partisi’nin cumhur ittifakıyla anılmaya başlandığına” ilişkin sorusuna şu yanıtı verdi: “Böyle bir adımın atılmasını memnuniyetle karşılıyorum. Suni gündem oluşturmak bizim Türkiye’de düşünür geçinenlerin bir numaralı becerisi. Onu iyi yapıyorlar ama o bir netice doğurmaz. Onu ifade edeyim.”

Karamollaoğlu, önceki akşam çıktığı televizyon programında da “Birbiriyle uzlaşması olmayan, öyle gözüken iki partiyi, MHP ve Vatan Partisi’ni bir arada tutabilmesi takdire şayan bir iş. Nasıl yürüyor bu iş bilmiyorum, becerisini takdir ediyorum. Perinçek çıkıp ülkeyi kendisinin yönettiğini söylüyor, Bahçeli’nin üslubu ise karşısındaki herkesle kavga etmeye yönelik. Bu iki üslubu bir arada tutmak epeyce zor. Öyle zannediyorum ki, Sayın Cumhurbaşkanı buradan da kurtulmak istiyor olabilir” dedi.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar