BIST9.722,09%0,80
USD32.5713%0.01
EURO34,9050%0.15
ALTIN2.426,92%0.15
Gündem

“Yarışta biz de varız” diyen Bakan Koca müjdeyi duyurdu! Milli aşıda flaş gelişme

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda milli aşı adayının gönüllülere ikinci doz uygulamasına bugün başlandığını açıkladı.

Abone OlGoogle News
26 Kasım 2020 20:56

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yerli koronavirüs aşısına ilişkin müjdeli bir açıklamada bulundu.

Dünyayı kasıp kavuran yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı aşı çalışmaları küresel çapta büyük bir hız kazanırken, Türkiye de yerli ve milli aşısını üretmekte kararlı bir şekilde yoluna devam ediyor.

Türkiye’nin en önemli aşı adayı

Ölümcül salgına karşı TÜSEB desteği ile Erciyes Üniversitesi’nde geliştirilen koronavirüs aşısı Türkiye’nin en önemli aşı adayı haline gelirken, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da söz konusu aşıya ilişkin müjde dolu paylaşımda bulundu.

“Bu yarışta biz de varız”

Paylaşımında, koronavirüs aşısı yarışında Türkiye’nin de olduğunu belirten Koca, milli aşı adayının gönüllülere ikinci doz uygulamasına bugün başlandığını açıkladı.

Bakan Koca, yaptığı paylaşımda, “ COVID-19’a karşı aşı geliştirme çalışmaları yarışında biz de varız. TÜSEB desteği ile Erciyes Üniversitesi’nde geliştirilen COVID-19 aşı çalışmaları planlanan takvime uygun olarak devam ediyor. Milli aşı adayının gönüllülere ikinci doz uygulaması bugün başladı. Umutluyuz.” ifadelerini kullandı.

 

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar