BIST9.079,97%3,10
USD32.3431%0.16
EURO35,1059%0.10
ALTIN2.309,33%1.40
Gündem

Cevap ver İmamoğlu: Metrobüs Bahattin'e 8 bin liralık maaş!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, başkan seçilmeden önce "Yılbaşı'nda büyük ikramiye çıkarsa kendime metrobüs alacağım" diyerek gündeme gelen 'Metrobus Bahattin' adıyla ünlenen Bahattin Çağış ile metrobüste buluşması sonrası yeni bir gelişme yaşandı.

Abone OlGoogle News
20 Kasım 2020 00:19

31 Mart Yerel Seçimleri öncesi bir sokak röportajında "Yılbaşı'nda büyük ikramiye çıkarsa kendime metrobüs alacağım" diyerek gündeme gelen ve sonrasında CHP adayı Ekrem İmamoğlu ile birlikte metrobüs yolculuğu yapan "Metrobüs Bahattin" adıyla bilinen Bahattin Çağış'ın belediyede işe alındığı ortaya çıktı.

METROBÜS BAHATTİN'E 8 BİN TL'LİK MAAŞ!

31 Mart Yerel seçimler öncesi, şu anda İBB Başkanı olan Ekrem İmamoğlu'nun Bahattin Çağış ile metrobüse binmesi kamuoyunca şık hareket olarak algılanmıştı. 'Size güveniyoruz başkanım, artık umarım oturabileceğiz' diyerek Ekrem İmamoğlu'na güzellemeler yapan Bahattin Çağış'ın İBB'de işe alındığı ortaya çıktı.

Metrobüs Bahattin adıyla ünlenen Bahattin Çağış'ın, İBB'ye ait 'Alo 153 Beyaz Masa' bünyesinde şef olarak çalıştığı ve maaşının 8 Bin TL olduğu belirtildi. Her fırsatta liyakatten söz edip seçim propagandası olarak kullanılan bir kişinin İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde görev alması sosyal medyada büyük tepki çekti.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar