BIST9.524,59%-0,06
USD32.5265%0.17
EURO34,7467%0.24
ALTIN2.487,53%1.03
Gündem

Devlet Bahçeli’den flaş Alaattin Çakıcı açıklaması

MHP lideri Devlet Bahçeli, Alaattin Çakıcı’ya ilişkin sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Abone OlGoogle News
18 Kasım 2020 20:49

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Alaattin Çakıcı’ya ilişkin Twitter hesabı üzerinden dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Yaptığı paylaşımlarda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Alaattin Çakıcı arasında yaşanan polemiğe değinen Bahçeli, “Kılıçdaroğlu, aleyhine işleyen gündemi değiştiremez, yama tutmayan açıklarını asla kapatamaz.” dedi.

Kılıçdaroğlu’na karşı Çakıcı’yı net bir şekilde savunan Bahçeli, “Alaattin Çakıcı benim dava arkadaşımdır.” ifadesini kullandı.

İşte Devlet Bahçeli’nin o paylaşımları:

"CHP’nin tarihi sorunu Kılıçdaroğlu ve ekibidir"

Kılıçdaroğlu, aleyhine işleyen gündemi değiştiremez, yama tutmayan açıklarını asla kapatamaz. PKK’yla işbirliğinin, FETÖ’yle diyaloglarının demokratik faturasına mutlaka katlanacaktır. CHP’nin tarihi sorunu Kılıçdaroğlu ve ekibidir. Bu sorun kanserleşmiş, vücuda yayılmıştır.

"Kılıçdaroğlu mafya arıyorsa..."

Elbette üzerine atılı suçların bedelini uzun yıllar cezaevinde kalarak ödemiş bir vatan evladıdır. Kılıçdaroğlu mafya arıyorsa, yeraltı dünyasının kanlı yüzlerini görmek istiyorsa el ele, gönül gönüle olduğu hainlere bakması, şayet onuru varsa nedamet duyması tavsiyemdir.

"Alaattin Çakıcı benim dava arkadaşımdır"

Kamuoyu nezdinde algı oluşturmaya çalışan Kılıçdaroğlu ve yanında yöresinde yuvalanan işbirlikçilere cevabım şudur: 1-Alattin Çakıcı bir Ülkücü şehidimizin oğludur. 2- Alaattin Çakıcı ülke ve millet sevdalısı bir Ülkücüdür. 3- Alaattin Çakıcı benim dava arkadaşımdır.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar