BIST9.457,41%-0,71
USD32.6002%0.22
EURO34,8093%0.36
ALTIN2.496,35%0.48
Gündem

Paşinyan kaçan askerlerini cephede tutmak için harekete geçti!

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, Dağlık Karabağ'daki Azerbaycan'la süren çatışmalarda çok fazla kayıp verdiklerini ancak kontrolün hala kendilerinde olduğunu söyledi.

Abone OlGoogle News
14 Ekim 2020 22:07

Televizyondan halka seslenen Paşinyan, bölgede Azerbaycan'ın da ağır kayıplar verdiğini söyledi. 

 

"KONTROL HALA BİZDE"

Paşinyan, Dağlık Karabağ'daki çatışmalarda çok fazla kayıp verdiklerini itiraf ederek cepheden kaçan askerlere engel olmak amacıyla kontrolün hala kendilerinde olduğunu iddia etti. Paşinyan, "Vatanımızı savunan yiğitlerin yasını tutuyoruz" dedi. 

 

YİNE TÜRKİYE'Yİ HEDEFE KOYDU

Ermenistan Başbakanı dün Reuters haber ajansına verdiği röportajda ise Türkiye'yi "Dağlık Karabağ'da ateşkesi baltalamakla" suçlamıştı.

Türkiye'nin tavrındaki herhangi bir değişikliğin çatışmayı sonlandırabileceğini belirten Paşinyan, "Türkiye'nin pozisyonu değişmediği sürece, Azerbaycan'ın savaşmayı bırakmayacağına inanıyorum" demişti. 

Paşinyan, ateşkes görüşmeleri öncesi Türkiye'nin açıkça Azerbaycan'ı savaşmaya devam etmesi yönünde teşvik ettiği iftirasını ortaya atmış, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun ateşkes anlaşmasından sonra aradığı Azeri mevkidaşına, "çatışmayı hiçbir koşulda durdurmayın talimatı verdiğini" söyledi şeklinde yalanlar ile dünya kamuoyunu yanıltmak istemişti. 

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar