BIST9.128,51%0,53
USD32.3882%0.14
EURO35,0491%0.09
ALTIN2.326,74%0.27
Gündem

Fahrettin Koca: Salgının Hızını Kestik

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ziyaret için gittiği Adana Valiliği çıkışında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Bakan Koca; Türkiye'ninalınan tedbirler ve sıkı denetimler sonucu salgın hastalığın artış hızını kestiğini açıkladı.

Abone OlGoogle News
09 Ekim 2020 11:42

Adana'ya giden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca burada Valiliği ziyaret etti.

Valilik çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bakan Koco, koronavirüs hakkında gazetecilere bilgi tazelemesinde bulundu. 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamada "Son birkaç haftadır ülke çapında alınan tedbirlerin sıkı denetimi ve hızlı müdahalelerimiz sayesinde salgının hızını kestik." dedi.

"Her fırsatta altını çiziyorum, temaslıları ne kadar erken tecrit edebilirsek salgının kontrolünde o kadar başarılı oluruz. Türkiye, dünyada filyasyonu, yani temaslı takibini en iyi yapan ülkelerden biri." diye konuştu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Buradan tüm vatandaşlarımıza bir kez daha hatırlatmak istiyorum. İhmal edilen tedbirler hepimize acılar yaşatıyor. Temizlik, maske ve mesafeden verilen her taviz, yeni hastalar olarak dönüyor. Bu anlamda Adana başta olmak üzere bölgedeki tüm hemşehrilerimi bir kez daha tedbirlere sıkı sıkı sarılmaya davet ediyorum." ifadelerini kullandı.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar