BIST9.078,22%-0,02
USD32.384%0.12
EURO35,0498%0.09
ALTIN2.326,24%0.25
Gündem

Modifiyeli araçlar Isparta halkını canından bezdirdi. Vatandaşlar yetkililerden denetim istiyor

Modifiye araçlar ya da yaşları arttığı için eskiyen otomobillerin çıkardığı gürültülü sesler Ispartalı vatandaşları adeta çileden çıkarıyor. Vatandaşlar denetim yapmayan görevlilerden şikayet ederken,bir an evvel gürültülü araçlara bir çare bulunmasını istiyor.

Abone OlGoogle News
25 Eylül 2020 16:43

Türkiye'nin bir çok şehrinde aslında manzara aynı, modifiye araç tutkusu adı altında desibel rekorları kıran egsozlar kullanan Isparta'lı sürücüler kentte yaşayan diğer insanlara adeta işkence ediyor.

Gece, gündüz fark etmeden çıkardıkları yüksek sesler ile Isparta Caddelerinde gezen sürücüleri ise denetleyen kimse yok.

Motosikletlerin de aynı işlemle yüksek gürültülü egsoz sistemleri kullandığını belirten Ispartalılar yolda telefonla bile konuşamadıklarını, yaz aylarında havaların ısınmasıyla pencere açtıklarında rahatsız olduklarını ufak çocukların gece sessizlikte bir an da gürültü yaparak ilerleyen araçlardan korktuklarını dile getirdi.

Isparta halkının yetkililerden istediği tek şey ise denetim. Şehri yaşanmaz hale getiren sürücülere bir an evvel çözüm bulunmasını isteyen vatandaşlar ''Bunlara dur diyecek bir yetkili yok mu? '' diyerek tepkilerini dile getirdi.

 

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar