BIST9.079,97%3,10
USD32.3334%0.13
EURO35,0623%-0.02
ALTIN2.307,32%1.31
Gündem

Kamera yakalattı: Katiliyle sabaha kadar sohbet etmiş

İzmit'te eski eşi avukat Ezgi Ulugün'e tehdit ile cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla yargılandığı davada ev hapsinde tutulan İhsan Kaan Şensoy'un katil zanlısı evine misafirliğe gelen E.D. çıktı.

Abone OlGoogle News
02 Eylül 2020 14:47

Bu sabah yaşanan cinayetin ardından geniş çaplı araştırma başlatan polis ekipleri, olay yerindeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Görüntülerde bir kişinin kendisini bekleyen otomobile koşarak bindiği görüldü. Görüntülerden yola çıkan polis, E.D.'yi gözaltına aldı. Yapılan sorguda da katil zanlısının şüpheli olduğu saptandı.

E.D.'nin dün akşam Şensoy'un evine misafir olarak geldiği, ikilinin sabaha kadar sohbet ettiği, sabah saat 11.00 sıralarında cinayetin işlendiği ardından da şüphelinin evden koşarak çıkıp kendisini bekleyen otomobile bindiği tespit edildi.

Öte yandan oğlunun ölüm tehditleri aldığını öne süren baba İsmet Şensoy, "Kaan'ın aldığı tehditlerden dolayı ben savcılığa dilekçe verdim. Savcılık oğlumu koruma eşliğinde cezaevinden çıkardı. Kaan'ı yalnız kalmaması için uyardım. Kapıcılara da tembih ettim; 'İçeriye kimseyi almayın, biri gelirse beni uyarın' dedim. Kaan beni dinlemedi. Bizimle oturamayacağını söyledi. Başiskele Emniyet Müdürlüğü'ne giderek Kaan'ın tehdit edildiğini söyledim" dedi.

KAMERADAKİ 2'NCİ ŞÜPHELİ DE GÖZALTINDA

İhsan Kaan Şensoy'un öldürülmesiyle ilgili yürütülen soruşturmada güvenlik kamerasından şüpheli Erhan D.'nin kaçarken yanında olduğu saptanan Hasan Ö. jandarma ekiplerince Sakarya'nın Sapanca ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheli, Başiskele İlçe Jandarma Karakolu'na getirildi.
 

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar