BIST9.722,09%0,80
USD32.5613%0.02
EURO34,8748%0.03
ALTIN2.431,38%0.05
Gündem

YTB'den örnek proje… Terör bitti çocukların yüzü gülüyor

Suriye'de Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Harekatlarıyla terörden temizlenen bölgelerde hayatın normalleşmesi için çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda, savaştan en çok zarar gören çocuklar için örnek bir proje hazırlayan YTB, gittiği yerlere mutluluk götürmeye çalışıyor... Özellikle yetimhanede kalan çocukların için hazırlanan "Suriye Gönül Coğrafyası Kültür Buluşmaları" programı yoğun ilgiyle karşılandı.

Abone OlGoogle News
13 Kasım 2019 15:07

Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Harekatlarıyla terörden temizlenen bölgelerde sosyal hayatin normalleşmesi için çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB); Cerablus, Çobanbey, El Bab ve Azez'de 4 günlük bir program hazırladı.

"Suriye Gönül Coğrafyası Kültür Buluşmaları" başlıklı programda etkinlik TIR'ı içinde Hacivat ve Karagöz'den Rafadan Tayfa'ya, yarışmalı oyunlara kadar çocuklara yönelik içerikler barındıran program ilgiyle karşılandı.

"ÇOCUKLARIN YÜZÜ GÜLSÜN DİYE..."

YTB Başkanı Abdullah Eren, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda etkinlikle ilgili, "Türkiye barış ve istikrar götürdüğü Fıratkalkanı ve Zeytindalı bölgesinde, toplumsal huzurun temini için de çalışmaya devam ediyor. Afrin, Cerablus, Çobanbey ve El-Bab’da çocukların yüzü gülsün diye etkinlik tırımız yola çıktı" ifadelerini kullandı.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar