BIST9.524,59%-0,06
USD32.5451%0.07
EURO34,7513%0.19
ALTIN2.486,58%0.99
Gündem

Muharrem İnce hareketin adını açıkladı: Bin Günde Memleket Hareketi

Muharrem İnce, yeni parti iddiaları ve başlatacağı hareket ile ilgili perşembe günü açıklama yapacağını duyurmuştu. Beklenen gün geldi, Muharrem İnce Ankara'da merakla beklenen soruların yanıtlarını veriyor. İşte Muharrem İnce'nin canlı yayındaki son dakika açıklamalarından öne çıkanlar...

Abone OlGoogle News
13 Ağustos 2020 10:44

Eski CHP Yalova Milletvekili ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Ankara'da basın toplantısı düzenliyor. Muharrem İnce, haftalardır tartışılan yeni parti iddiaları ile ilgili değerlendirmelerde bulunuyor. İnce'nin son dakika açıklamalarından satırbaşları şöyle:

MUHARREM İNCE'DEN YENİ PARTİ İDDİALARI İLE İLGİLİ FLAŞ AÇIKLAMALAR

Bilen de konuştu, bilmeyende. Şimdi Muharrem İnce konuşacak. Türkiye'nin muhalefet sorunu da vardır. Kötü gidişattan CHP de nasibini aldı. CHP'den özdeşleşmiş olan önseçim artık yok.

Partinin ne hale geldiğini herkes bir kez daha görsün. Kurultayda 5 dakika konuşabilmek için büyük mücadele vermek gerekiyor. Haftasonu yapılan kadın kolları kurultayına konuşma zahmeti bile göstermedi Genel Başkan. Kurultayda kendisi konuşup, kimseyi dinlemeden gitmiştir. Kurultay iradesini tanımayan da bir Genel Başkanımız var artık.

CHP, İçişleri'ne verilen bir dilekçe ile kurulmuş bir parti değildir, ayrılırken de dilekçe ile ayrılınmaz. Ayrılsam da CHP'ye zarar vermeden ayrılırım. Salı'dan salı'ya ittifaka laf yetiştirmek ile muhalefet olmaz. CHP, bir gözlemci olarak izliyor. Kendisinde bir gelecek görmüyor.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar