BIST9.524,59%-0,06
USD32.5951%0.20
EURO34,7381%0.15
ALTIN2.496,80%0.50
Gündem

Kemal Kılıçdaroğlu: Erdoğan 15 Temmuz'da saklandı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısınında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 15 Temmuz'da Marmaris'te saklandığını söyledi. Kendisinin ise ne yaptığını unuttu.

Abone OlGoogle News
14 Temmuz 2020 22:49

15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümü öncesi partisinin grup toplantısında konuşan Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili söylediği sözler ile tepki çekti. 

15 Temmuz'da darbecilerin arasından geçerek CHP'li Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'nun evine giden ve geceyi kahve içip televizyondan takip eden CHP Lideri, yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef aldı.

"MARMARİS'TE SAKLANDI"

Kılıçdaroğlu, "Erdoğan neden gider Marmaris'te saklanır. Yaverleri zaten FETÖ'cüymüş. Çünkü sen darbe girişimi olacağını biliyordun. Ne olur ne olmaz diye gitti. Yaveri biliyor, fatura kime çıktı? Sözcü gazetesine. Darbeyi biliyordu ve ne olur ne olmaz diye saklandı. 20 Temmuz'da OHAL yani sivil darbeyi yaptılar. Garibanlarının tamamı içeride. FETÖ'nün önünden kim geçtiyse içeride, FETÖ'cüler dışarıda. 50 sefer söyledim. Sen kendi avukatlarının mal varlıklarını araştırdın mı? Dolarları nereden geldi biliyor musun?" ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN KELLE KOLTUKTA VATANDAŞIN YANINDA OLDU

Bilindiği üzere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 15 Temmuz'da darbeci teröristlerin Marmaris'te hedefi olmuştu.

Ailesiyle birlikte darbe girişimin devam ettiği anlarda milletinin yanında olmak için her şeye rağmen İstanbul'a gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, o gece darbeye karşı dik bir şekilde durmuştu.

BAKIRKÖY'DE DARBE GECESİNE SEYİRCİ OLDU

Darbe girişiminin olduğu gece Atatürk Havalimanı'na inen Kılıçdaroğlu, burada darbeci askerlerin arasından geçerek Bakırköy'de belediye başkanının evine girerek darbeye burada seyirci oldu.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar