BIST9.050,42%2,77
USD32.316%0.07
EURO35,0998%0.05
ALTIN2.295,15%0.77
Gündem

Kabine bugün, Erdoğan liderliğinde Beştepe'de toplanacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'ni bugün topluyor. Son toplantıyı 9 Haziran'da gerçekleştiren Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nde, aradan geçen 20 günde yaşanan gelişmeler değerlendirilecek. Masada Libya ile Akdeniz'de yaşanan gelişmeler, Kovid-19 ve terör ile mücadele başlıkları yer alacak.

Abone OlGoogle News
29 Haziran 2020 13:40

Külliye'de maske takılarak ve sosyal mesafe kurallarına uyularak yapılacak toplantıda, yeni tip koronavirüs ile mücadele kapsamında 1 Haziran’da hayata geçirilen normalleşme adımlarının sonuçları ele alınacak. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın sunum yapacağı toplantıda, 1 Temmuz'da normalleşme kapsamında atılacak adımlar da gözden geçirilecek.

LİBYA VE AKDENİZ MASAYA YATIRILACAK

Toplantıda, Libya ve Akdeniz'de atılan adımların da gündeme gelmesi bekleniyor. Kısa bir süre önce Libya'ya giden Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın bu temasla ilgili kabineyi bilgilendireceği belirtiliyor. Libya Başbakanı Fayiz es- Sarrac ile yapılacak yeni iş birlikleri de bu kapsamda gündeme gelecek başlıklar arasında yer alıyor.

TERÖR ÖRGÜTÜYLE MÜCADELE

Terörle mücadelede atılan adımlar da yine kabine gündeminde olacak. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun terörle mücadele kapsamında yapılan son operasyonlar hakkında bir bilgilendirme yapacağı belirtiliyor.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar