BIST9.645,02%-0,50
USD32.5505%-0.01
EURO34,8972%0.10
ALTIN2.429,27%-0.04
Gündem

Sözde milletin vekili! HDP İstanbul Milletvekili Musa Piroğlu TBMM'de gezi parkı tehdidi

HDP İstanbul Milletvekili Musa Piroğlu, TBMM’de skandal açıklamalarda bulundu. Amerika'daki protestolar üzerinden Gezi vandalizmine atıfta bulunarak tehditler savuran Piroğlu, halkı açık açık sokağa davet etti. Piroğlu, ''Gezi’nin yarıda bıraktığını bu halk tamamlayacak, yeni bir Gezi’yi bekleyin'' dedi.

Abone OlGoogle News
05 Haziran 2020 13:19

Türkiye'yi karıştırmak isteyenler, içerde ve dışarda terör destekçiliği yapanlar bir kez daha hortladı. HDP İstanbul Milletvekili Musa Piroğlu, TBMM’de skandal açıklamalarda bulundu. Amerika'daki protestolar üzerinden Gezi vandalizmine atıfta bulunarak tehditler savuran Piroğlu, halkı açık açık sokağa davet etti. Piroğlu, ''Gezi’nin yarıda bıraktığını bu halk tamamlayacak, yeni bir Gezi’yi bekleyin'' dedi.

''GEZİ BİR TERÖR ESTİRMEDİR''

Bu hain ifadeler sonrası AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, sert tepki gösterdi. Muş, ''Gezi bir vandalizmdir. Gezi bir terör estirmedir. Gezi belediye otobüslerini yakma yıkmadır. Engelli vatandaşın simit tezgahını ters çevirip, vatandaşın dükkanını tuvalete çeviren haydutlardan oluşur.'' ifadelerini kullandı.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar