BIST9.594,57%0,73
USD32.5992%0.22
EURO34,8687%0.53
ALTIN2.491,10%0.27
Gündem

Ekşi Sözlük'te islam düşmanlığı bitmiyor!

Kurulduğu günden beri islam düşmanlığı ile gündeme gelen Ekşi Sözlük, gene İslam'a nefter, kin, toplumu bölme başlıklarıyla gündeme geldi.

Abone OlGoogle News
05 Haziran 2020 12:17

Nasıl Ayasofya'da Fetih Suresinin okunması Yunan'ı kudurttuysa camilerde okunan Arapça dua ve ezanlar da Ekşi Sözlük camiasında büyük bir rahatsızlık uyandırdı.

ALÇAK BAŞLIK

"Hala camilerden Arapça saçmalıkların bağırılması" diye açılan başlıkta İslam düşmanları adeta içlerindeki düşmanlığı kustular.

“YOKSUL VE CAHİL HALKIN KAFASINI BULANDIRMA ARACI"

Merhum Mehmet Akif Ersoy'un "Bu ezanlar, ki şehadetleri dinin temeli" diye tanımladığı kutsallarımız Ekşi'de "yoksul ve cahil halkın kafasını bulandırma aracı" olarak tarif edilip aşağılandı. 

İslam'la ilgili  en temel bilgilerden dahi yoksun yazarlar 5 vakit ezan okunmasından da rahatsız olacak ki ezanın nasıl ve kaç defa okunacağına dair ahkam kesmekten de geri kalmadılar.

İSLAM'IN DİLİNE HAKARET

Kendi kültürüne ve köklerine yabancı Ekşi yazarları, Kur'anın dili, İslam'in dili Arapça ve Arapça okunan ezan ve dualar için alçakça "Aylardır son ses kimsenin bilmediği bir dilde belirli periyotlarla yarım saat süren anons yapmak neyin nesidir?" ifadelerini kullandılar.

BUNLAR İLK DEĞİL!

Sicili bozuk Ekşi, Müslümanların başına gelen her türlü felaketin, vahşetin ve Gezi gibi fitne olaylarının övüldüğü bir merkez oldu.

PEYGAMBERİMİZ HAKKINDA AŞAĞILIK İFADELER

Rahmet Peygamberi Hz. Muhammed (S.A.V) hakkında iğrenç ifadeler kullanılmış yoğun tepkilerden sonra "Hz. Muhammed" başlıklı sayfada sadece Bazı ifadeler çıkartılmıştı.

CAMİ KATLİAMCISINA METHİYE

Geçen yıl Yeni Zelanda'da 49 kişinin şehit olmasıyla sonuçlanan iki camideki vahşeti yapan kişiyle ilgili "Türkiye'ye gelip bu cuma günü camiileri temizlese diye iç geçirdim." diye yazılar yer almıştı.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar