BIST9.524,59%-0,06
USD32.647%0.36
EURO34,7964%0.32
ALTIN2.509,66%1.01
Gündem

Akılalmaz olay! Caminin musluklarını tekmeledi...

Akıllara sığmayan görüntü geçtiğimiz pazartesi günü öğle saatlerinde yaşandı. Caminin abdest alma bölümüne gelen ve yabancı uyruklu olduğu öğrenilen şahıs, ayağıyla musluklara vurup yerinden sökerek muslukları çaldı.

Abone OlGoogle News
04 Haziran 2020 13:12

İstanbul Beykoz'da bulunan bir camide geçtiğimiz Pazartesi günü saat 15.00 sularında meydana geldi. Caminin abdesthane bölümüne gelerek muslukları saniyeler içerisinde ayağıyla kırarak çalan hırsız, yabancı uyruklu çıktı. Tekmeleyerek söktüğü muslukları ekmek poşetine koyan hırsız, olay yerinden hızlıca ayrıldı. 

Hırsızlık anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, şüpheli şahsın elinde ekmek poşetiyle abdesthaneye girdiği, önce muslukları kontrol ettiği, ardından musluğu ayağıyla kırarak poşetin içine koyduğu görülüyor. Kapıya doğru gidip etrafı kontrol eden şahsın, daha sonra diğer muslukları da aynı şekilde kırarak poşete koyduğu ve poşeti bağlayarak camiden ayrıldığı yer alıyor. Maske takan şüphelinin aynaya bakarak saçlarını düzeltmesi ve rahat tavırları ise dikkat çekiyor.


Hırsızlık olayını duyan cami cemaati olaya tepki gösterdi. Vatandaşlardan biri, "Ahlaksızlık. İnsan kendini bu kadar küçültemez. İbadet yerinin musluğunu çalmak nedir? Hadi diyelim bin lira olsun. Ne olur yani? İnsanlık dışı bir şey, insan olan bunu yapmaz" dedi. Cami yetkililerinin şikayeti üzerine başlatılan soruşturma kapsamında polis, şüpheliyi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar