BIST9.469,03%-0,58
USD32.5972%0.21
EURO34,7962%0.32
ALTIN2.494,26%0.39
Gündem

Cumhuriyet gazetesi iftiralarını bir bir yalanlıyor: 2 günde 4 tekzip!

İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un eviyle ilgili iftiralara imza atan Cumhuriyet gazetesi art arda tekzip yayınlamaya başladı. Dün gazetenin birinci sayfasından 3 tekzip yayınlanmıştı, bugün bir tekzip daha yayınlandı. Altun'un avukatı Sezgin Tunç, "Cumhuriyet Gazetesi, hukuka aykırı bir işlem olmamasına rağmen gerçekleri tahrif etmiş, siyasi hırsları doğrultusunda hukuka aykırı bir habere imza atmıştır" dedi.

Abone OlGoogle News
01 Haziran 2020 22:45

İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un eviyle ilgili asılsız haberlere imza atan Cumhuriyet gazetesi art arda tekzip yayınlamaya başladı. Dün gazetenin birinci sayfasından 3 tekzip yayınlanmıştı, bugün bir tekzip daha yayınlandı. 

 

Tekzip, Cumhuriyet gazetesinin 15 Nisan 2020'de "CHP: Dolandırıcılık" ve "Pergolayı koydurduk" başlıklı haberleriyle ilgili yayınlandı. Altun'un avukatı Sezgin Tunç, "Cumhuriyet Gazetesi, hukuka aykırı bir işlem olmamasına rağmen gerçekleri tahrif etmiş, kesinleşmiş bir yargı kararı olmaksızın müvekkili suçlu ilan etmeye çalışmış ve siyasi hırsları doğrultusunda hukuka aykırı bir habere imza atmıştır" ifadelerini kullandı. 

"GAZETECİLİK RÖVANŞİST MUHALİF EMELLERE ALET EDİLİYOR"

Tunç ayrıca şu ifadeleri kullandı: 

"Bu haberin kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla yapılmadığı açıktır. Yaşadığımız bu meşakkatli günlerde bir kamu hizmeti olan 'gazetecilik' mesleğini siyasi ve rövanşist muhalif emellere alet ederek, gerçekleri açıkça çarpıtma pahasına 'gazetecilik' adı altında yürütülmekte olan bu faaliyeti bir kez daha kamuoyunun dikkat ve takdirine sunuyoruz. 

Netice olarak, hukuka ve ahlaka aykırı bu iddia ve isnatları reddettiğimizi, başta gazeteniz olmak üzere bu iddiaları yayınlayan ve yayanlara karşı yasal yollara başvuracağımızı değerli kamuoyuna saygıyla duyururuz."

 

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar