BIST9.548,09%-1,36
USD32.5053%0.23
EURO34,5658%0.29
ALTIN2.501,23%0.73
Gündem

Malum zihniyetin rüşvet çarkı çökertilmişti… CHP’li Kadıköy Belediyesi’ndeki zabıtaların rüşvet aldığı anlar saniye saniye kamerada!

Kadıköy Belediyesi'nde görevli zabıta ekiplerinin seyyar satıcılardan rüşvet toplayacağı ihbarı üzerine operasyon düzenlenmiş, belediye görevlisi 2 kişi tutuklanmıştı. Rüşvet alan zabıtaların skandal görüntüleri ortaya çıktı.

Abone OlGoogle News
19 Ağustos 2022 10:03

CHP'li Kadıköy Belediyesi'nde görevli 2 zabıtanın Şükrü Saraçoğlu Stadı çevresindeki rüşvet çarkı takibe takılmıştı. Tutuklanan 2 zabıtanın seyyar satıcılardan rüşvet aldığı anlara ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı.

STADYUM ÇEVRESİNDE RÜŞVET ÇARKI

Kadıköy Belediyesi zabıtalarının inşaatları haraca bağladığı ve birçok inşaattan rüşvet aldığı ortaya çıkmıştı. Çok sayıda gözaltı ve tutuklama kararı sonrası bu kez Şükrü Saraçoğlu Stadyumu etrafındaki seyyar satıcılardan rüşvet alan zabıtalar tespit edildi.

MALİ ŞUBEYE ŞİKAYET SONRASI HAREKETE GEÇİLDİ

Stat çevresinde tezgah açan seyyar satıcı mali şube polisine gelerek şikayetçi oldu. Müştekiler geçen yıla oranla bu yıl istenen rüşveti artık ödeyemediklerini beyan etti. Ardından polisle iş birliği yapıldı.

4 Ağustos 2022 Perşembe günü Fenerbahçe-Slavacko maçı öncesi Şükrü Saraçoğlu Stadyumu önüne tezgah açan seyyar satıcılar izlemeye alındı. Bu sırada daha önce de birçok kez olduğu gibi 2 zabıta seyyar satıcılardan rüşvet almaya geldi. Tezgahları tek tek dolaşan ve paraları alan 2 zabıta kamera ile kaydedildi.

2 ZABITA TUTUKLANDI

Ekipler 2 zabıtayı suçüstü yakalayıp gözaltına almıştı.. Birinin örgütlü olarak rüşvet almak ve rüşvete aracılık etmek suçlarından daha önce adli işlem gördüğü belirlenmişti. İkisi zabıta da çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar