BIST9.753,97%0,33
USD32.5757%0.03
EURO35,0018%0.43
ALTIN2.424,48%0.05
Gündem

Sağanak yağış İstanbul’u felç etti! AFAD’dan son dakika SMS’li uyarı

İstanbul’da günler öncesinden uyarısı yapılan sağanak yağış kenti adeta felç etti. Kentte birçok noktada su baskınları yaşanırken, yollar da göle döndü. Öte yandan AFAD, cep telefonlarına kısa mesaj göndererek yeni uyarılarda bulundu.

Abone OlGoogle News
15 Ağustos 2022 11:37

Meteorolojinin uyarılarının ardından İstanbul’da aniden bastıran yağmur etkili oluyor. Kentin en işlek yerlerinden Taksim ve Eminönü’nde etkili olan yağış sonrası bazı vatandaşlar zor anlar yaşadı.

 

Meteoroloji ve AFAD tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkili olmaya devam ediyor. Kentin en işlek yerlerinden Taksim Meydanı ve Eminönü’nde yağış sürüyor. Yürümek isteyen vatandaşlar sağanak yağış nedeniyle zor anlar yaşadı. Bazı vatandaşlar yağmurdan korunmak için dükkanların tentelerinin altına saklandı, kimileri ise ıslanmamak için koşmak zorunda kaldı.

AFAD’dan hortum uyarısı

Öte yandan AFAD, vatandaşlara SMS yoluyla uyarılarda bulundu. AFAD tarafından cep telefonlarına gönderilen mesajda, “İstanbul için kuvvetli yağışın devam etmesi bekleniyor. Sel, yıldırım, dolu, hortum gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olun.” ifadeleri kullanıldı.

 

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar