BIST9.079,97%3,10
USD32.3317%0.12
EURO35,0951%0.07
ALTIN2.305,52%1.23
Gündem

Kuzenini yanına alıp dayısına kurşun yağdırdı

Çorum’un Osmancık ilçesinde meydana gelen silahlı saldırıda 1 kişi yaralandı.

Abone OlGoogle News
04 Ağustos 2022 12:23

Olay, Kızılırmak Mahallesi'nde meydana geldi. İddialara göre, aralarında geçmişten gelen husumet olduğu iddia edilen amca çocukları arasında çıkan tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine K. K. ortamdan ayrılarak uzaklaştığı sırada, amcasının oğlu K.K. (35) yanındaki arkadaşı C.D. (25) ile birlikte peşinden gitti.

K. K. çay bahçelerinden ayrılarak Adnan Menderes Caddesine çıktığı sırada, peşinden koşarak gelen amcaoğlu Kenan K. ve arkadaşı Cihat D. üzerlerinde taşıdıkları ruhsatsız tabancalar ile caddede yürümeye devam eden K. K.’yi kurşun yağmuruna tuttular. Açılan ateş sonucu bacağına 6 mermi isabet eden K. K. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve ekibi sevk edildi. Silahlı saldırının gerçekleştirildiği yerde Cumhuriyet savcısı ve Emniyet Olay Yeri ekiplerinin, yapılan incelemede 14 mermi kovanı ve 1 adet tabanca kılıfı bulundu.

Seken kurşunlardan bazıları ise caddedeki araçlara isabet etti. Olayın ardından cadde bir süre trafiğe kapatıldı. Osmancık Devlet Hastanesi,'nde yapılan müdahalenin ardından Çorum Erol Olçok Eğitim ve araştırma sevk edildi. Silahlı saldırıyı gerçekleştiren K.K. ve arkadaşı C.D. İfadeleri alınmak üzere Polis Merkezine alındılar.

Olayla ilgili çok yönlü soruşturmanın sürdürüldüğü öğrenildi.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar