BIST9.722,09%0,80
USD32.5707%0.01
EURO35,0103%0.43
ALTIN2.428,89%0.24
Gündem

FETÖ firarisinden bomba sözler! 15 Temmuz’u resmen itiraf etti: “Herkes biliyordu”

FETÖ firarisi Kamil Maman katıldığı bir programda 15 Temmuz ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Darbe planının cemaate ait olduğunu itiraf eden Maman, çok konuşulacak açıklamalar yaptı.

Abone OlGoogle News
30 Temmuz 2022 09:21

FETÖ firarisi Kamil Maman, katıldığı bir programda, 15 Temmuz hain darbe girişimiyle ilgili önemli itiraflarda bulundu. Kamil Maman açıklamasında darbe planının cemaate ait olduğunu da itiraf etti.

FETÖ'NÜN PLANIYDI HERKES BİLİYORDU

FETÖ'nün hain kalemleri firar ederek, sosyal medyada kara propaganda çabalarıyla kaçak yayınlarına devam ederken, firari FETÖ'cü Kamil Maman, bir başka firari Today's Zaman eski Genel Yayın Yönetmeni Sevgi Akarçeşme'nin, YouTube'daki programına katılarak itiraflarda bulundu. Maman, "15 Temmuz kimin planıydı?" sorusuna, "Cemaatin planıydı. Bunu herkes biliyordu" dedi.

Maman'ın açıklamalarının satır başları;

"Cemaatin adamları bu işin merkezinde, Çünkü Akıncılar Üssü tamamen onların kontrolünde. Akıncılar Üssü, bu darbenin merkezi. 15 Temmuz, Cemaatin planıydı bunu herkes biliyordu. Bugün gözaltına alınmış, işin başında olmuş herkes cemaate yakın komutanlar. Üst düzey komutanların 'Göz göze direkt şahit oldum nasıl tayin olduğuna. Kemal Batmaz'ı arıyorsun. Kemal Batmaz'a diyorsun ki, 'Ben İzmir'e gitmek istiyorum.' Ve İzmir'e gidiyorsun. Şimdi anlayabiliyor musun cemaatin (FETÖ'nün) gücünü.'

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar