BIST9.693,46%1,77
USD32.5355%0.02
EURO34,7190%0.09
ALTIN2.499,53%0.61
Gündem

Mustafa Sarıgül'den bomba TOGG sözleri! "Bütün arabalar iptal edilmeli, herkes TOGG'u kullanmalı"

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, "Özellikle kamu kurum ve kuruluşlarında bütün arabalar iptal edilmeli ve artık herkes TOGG'u kullanmalı. Kendim de TOGG'u kullanacağım" dedi.

Abone OlGoogle News
26 Temmuz 2022 17:25

Mustafa Sarıgül, birtakım ziyaretler için Konya'nın Ereğli ilçesine geldi.

Cezaevi önünde 'genel af' çağrısı yapan Sarıgül, “Af çağrımızın siyasi bir yanı yoktur. Af çağrımız, vicdani bir çağrıdır. Bizim devletimiz şefkatlidir, merhametlidir. Devletimiz, yapılan hataları affedecek kadar da yüce ve merttir” dedi. ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı'nın (CENTCOM) terör örgütü YPGPKK elebaşı 'Ciyan Tolheldan Afrin' kod adlı Salwa Yusuk için taziye mesajı paylaşmasına ilişkin de Sarıgül, Amerika Birleşik Devletleri'nin asıl vatan topraklarını koruyan Mehmetçik'e başsağlığı dilemesi gerektiğini belirtti.

"YERLİ MALI YURDUN MALI, HERKES ONU KULLANMALI"

Sarıgül, Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG ile ilgili sorulan bir soruya ilişkin ise “Ekonomik milliyetçilik yapan bir siyasi partiyiz Sayın Bakan'a çağrıda bulunuyorum. Özellikle kamu kurum ve kuruluşlarında bütün arabalar iptal edilmeli ve artık herkes TOGG'u kullanmalı. Kendim de TOGG'u kullanacağım. TOGG yerli malı, yurdun malı. Herkes onu kullanmalı” şeklinde ifade etti.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar