BIST9.079,97%3,10
USD32.3472%0.17
EURO35,1082%0.11
ALTIN2.309,26%1.39
Gündem

Tüm Türkiye gelecek güzel haberi beklerken gelen ikinci acıyla yıkıldı

Denizli’de kaybolan iki çocuktan 11 yaşındaki Hakkı Bardan’ın ardından 9 yaşındaki Rafet Ergen’den de acı haber geldi.

Abone OlGoogle News
20 Temmuz 2022 20:53

Denizli’nin Çivril ilçesinde kaybolduktan sonra ölü bulunan 11 yaşındaki Hakkı Bardan’ın ardından 9 yaşındaki Rafet Ergen’den de acı haber geldi. Minik Rafet, 53 saat sonra sulama kanalı kenarındaki sazlıkların arasında ölü olarak bulundu.

 

Minik Rafet’ten de acı haber geldi

Çivril ilçesine bağlı Kıralan Mahallesi'nde yaşayan Rafet Ergen (9) ve Hakkı Bardan'ın (11) önceki gün saat 15.00'te kaybolmasının ardından başlatılan arama çalışmalarında geçen 41 saat sonra, kayıp çocuklardan Hakkı Bardan’ın cansız bedenine sulama kanalı kapağında ulaşıldı. Suya girdikleri noktanın 300 metre ilerisindeki 13’üncü kapağa sıkışmış halde bulunan Hakkı Bardan’dan gelen acı haberin ardından arama çalışmalarının 53’üncü saatinde minik Rafet’ten de acı haber geldi.

 

Bardan’ın ölü bulunduğu noktanın 2 kilometre ilerisinde ulaşıldı

Bulunabilmesi için camiden yardım anonsu yapıldıktan kısa bir süre sonra, Rafet Ergen’in cansız bedeninin bulunduğu haberi yakınlarını yıktı. Son anlarında sulama kanalına doğru yürüdüğü görülen Rafet’in cenazesine, Hakkı Bardan’ın ölü bulunduğu noktaya yaklaşık 2 kilometre mesafede bulunan 15’inci kapaktan ayrılan aktarma savağının kenarındaki sazlıkların arasında ulaşıldı. Çalışmalara katılan ekiplerin yanı sıra acılı aileler de bölgeye akın etti. Rafet’in cansız bedeninin çıkarılabilmesi için bölge güvenlik çemberine alındı.

 
 
 
 
Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar