BIST9.079,97%3,10
USD32.3333%0.13
EURO35,0517%-0.05
ALTIN2.308,81%1.37
Gündem

Ördekleri çaldıkları iddia edilmişti! Nefret kusulan olay hakkında yabancı uyruklu kadınlardan açıklama

Sosyal medyada yayılan görüntülerde Bahçeşehir Gölet’te ördekleri çantasına koyarak ‘çaldıkları’ iddia edilen yabancı uyruklu kadınlar olay hakkında açıklamalarda bulundu. Yabancı uyruklulara karşı kin ve nefret kusan güruhun hevesini kursağında bırakan açıklamada bulunan kadınlar, ördekleri 3 aydır beslediklerini, komşuları rahatsız ettikleri gerekçesiyle hayvanları oraya bırakmak istediklerini belirtti.

Abone OlGoogle News
19 Temmuz 2022 15:40

İstanbul’da Bahçeşehir Gölet’te ördekleri çantasına koyarak götürdükleri iddia edilen kadınların ördekleri çalmadığı emniyetin açıklamasıyla ortaya çıktı. Ördekleri 3 aydır beslediklerini ifade eden Irak uyruklu Zeynep El Zuheyri, “Büyüdükleri için sesleri çok çıkıyordu. Komşular rahatsız oldular. Rahatsızlıktan dolayı biz de oraya bırakmak istedik. Bunlar evde yaşadığı için göle bırakırsak öleceğini söylediler. O yüzden bırakmadık” diye konuştu.

 

Azgın güruh ‘yabancı uyruklu’ oldukları için linç girişimi başlattı

Başakşehir Bahçeşehir'de bir kadının Gölet'teki ördekleri çantasına koyarak götürdüğü yönünde sosyal medyada yayılan görüntüler gündemde yer bulmuştu. İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamayla konunun aslı ortaya çıktı. Yapılan çalışmalarda parkın güvenliğinden sorumlu personel ile görüşen polis ekipleri ördeklerin Irak uyruklu Zeynep El Zuheyri isimli kadına ait olduğunu belirledi. Ördekleri Gölet'e bırakmak isteyen kadınlara güvenlik görevlilerinin engel olması üzerine genç kadının ördekleri yanına alarak parktan ayrıldığı öğrenildi. Sosyal medyada çok sayıda kullanıcıdan tepki alan Zeynep El Zuheyri, konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

 

“Ördekleri bırakmamıza görevliler izin vermedi”

3 ay önce Ramazan ayında Eminönü’nden ördekleri aldıklarını ifade eden Zeynep El Zuheyri, “Evde büyüttük. Biz de gittik. Bahçeşehir’de ördekler olduğunu gördük. Biz de ‘bunlar büyüdü’ dedik. Evde ses yapıyordu. Oraya gittiğimizde ördekleri bırakmamıza görevliler izin vermedi. Biz de ördeklerimizi geri getirdik. Oradakiler bizim fotoğrafımızı çekti. ‘Bunlar benim ördeklerim, fotoğrafımızı çekme’ dedim. Fotoğrafımızı çektiler. Polis de gelip ifademizi aldı” dedi.

 

“Komşular rahatsız oldular”

Ördekleri neden bıraktıklarını söyleyen Zeynep El Zuheyri, “Büyüdükleri için sesleri çok çıkıyordu. Komşular rahatsız oldular. Rahatsızlıktan dolayı biz de oraya bırakmak istedik. Bunlar evde yaşadığı için göle bırakırsak öleceğini söylediler. O yüzden bırakmadık. Bunlar daha önceden hiç suya girmediler. Bırakırsak ölür diye bırakmadık. Hayvanları besleyecek özel bakıcılar bulacağız. Onlara baktırırız. Gün içinde gidip bakarız” diye konuştu.

 
 
 

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar