BIST9.524,59%-0,06
USD32.5778%0.15
EURO34,7544%0.20
ALTIN2.491,23%0.27
Gündem

Yalova'da bir kişi çekiçle ATM'lere saldırdı... O anlar kameralara yansıdı

Yalova’nın Altınova ilçesinde aklı dengesi yerinde olmadığı öğrenilen bir kişi elindeki çekiçle yan yana duran 8 adet ATM’ye saldırarak kullanılmaz hale getirdi. Bu anlar güvenlik kameralarına anbean yansıdı

Abone OlGoogle News
01 Temmuz 2022 17:33

Alınan bilgiye göre, N.Ş, Altınova ilçesi Yalova-İzmit karayolu minibüs durağı yakınında bulunan ATM’lere çekiçle saldırdı. Tek tek ATM’lerin ekranlarını kıran şahıs, bu sıra işlem yapan vatandaşların da para çekmesini bekledi. Vatandaşların işlemlerini tamamlamasının ardından şüpheli bu ATM’lere de saldırı yaptı.

Şüphelilerin bir arka sokakta bulunan PTT ATM’sine de çekiçle saldırdığı öğrenildi. Olay yerinden yürüyerek uzaklaşan N.Ş polis tarafından gözaltına alındı. Şüphelinin akli dengesi yerinde olmadığı ve cezai ehliyeti bulunmadığı öğrenildi. N.Ş’yi emniyetteki işlemlerin ardından ilçedeki bir rehabilitasyon merkezine bırakıldı.

Vatandaşlar mağdur oldu

ATM’lere para çekmek ve yatırmak için gelen vatandaşlar gördükleri manzara karşısında şok oldu. Yaşanan olaya tepki gösterdi. Çevredeki esnaflardan Niyazi Bayram, yaşananları şöyle anlattı:

“Orta yaşlarda birisi gelmiş buraya elinde çekiç saldırmış. Etrafına da tehditkar konuşmuş. Sıradan vura vura gelmiş. Hatta bir tanesinde vatandaş para çekiyormuş. Çabuk paranı çek kıraçam diyerek işini bitmesini beklememiş. Ondan sonra onu da kırmış, hepsini kırmış geçmiş gitmiş. Esnaf da vatandaş da mağdur.”

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar