BIST9.716,77%-0,05
USD32.4943%-0.22
EURO34,9066%0.15
ALTIN2.435,79%0.52
Gündem

Marmaris’teki yangınla ilgili bomba gerçek ortaya çıktı! Süleyman Soylu resmen açıkladı

Bakan Soylu, Marmaris'teki orman yangınlarıyla alakalı son dakika gelişmeleri duyurdu. Soylu, bir kerede 7-10 ton su atan TSK helikopterlerinin ilk kez göreve başladığını gece görüşlü helikopterlerin de yakında görev yapacağını resmen açıkladı.

Abone OlGoogle News
23 Haziran 2022 13:01

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 21 Haziran Salı akşamı başlayan orman yangınlarıyla ilgili söndürme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, olay bölgesinde orman yangınına yönelik çalışmaları takip ediyor.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yangınlarla ilgili son yaptığı basın açıklamasında dikkat çeken detayları aktardı. Soylu, Marmaris'teki yangında ilk kez bir kerede 7-10 ton su atan TSK helikopterlerinin göreve başladığını söyledi.

Bakan Soylu, gece görüşlü helikopterlerin de bugün ya da yarın olay yerinde görev alacağını duyurup orman yangınlarıyla ilgili bir tespitin yapıldığını ve kimliği belli olan 1 şüphelinin olduğunu gerekli açıklamayı yakında yapacaklarını söyledi.

27 HELİKOPTER VE 14 UÇAK BÖLGEDE GÖREVDE

Yangında ikinci güne girilirken sabahın ilk ışıklarıyla birlikte 20 OGM helikopteri olmak üzere 27 helikopter ve 14 uçak söndürme çalışmalarına yeniden katıldı.

MSB'DEN AÇIKLAMA

Milli Savunma Bakanlığı'nın (MSB) sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Kara Kuvvetlerimize ait helikopterler ile Marmaris’te devam eden yangın söndürme çalışmalarına destek sağlanmakta olup 1 adet S-70, 1 adet AS-532 ve 1 adet CH-47 tipi helikopterlerimiz de yangına havadan müdahale etmektedir." denildi.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar